Was op HBO niveau.

Reactie Boertien Vergouwen Overduin:

Bedankt voor je feedback!

Mark

Goede docent, fijne ervaring!

Reactie Boertien Vergouwen Overduin:

Dat is fijn om te horen, Mark!
Boertien Vergouwen Overduin

Locatie is onhandig als je van ver moet reizen

Reactie Boertien Vergouwen Overduin:

Goed dat je dit aangeeft! Bedankt voor je feedback.

Regine

Les inhoud prima. ik heb een aantal nuttige actiepunten geformuleerd waarmee ik in de praktijk aan de slag kan. Ik vind de locatie BCN Utrecht voor mij lastig. Ik had locatie Eindhoven opgegeven.... Les inhoud prima. ik heb een aantal nuttige actiepunten geformuleerd waarmee ik in de praktijk aan de slag kan. Ik vind de locatie BCN Utrecht voor mij lastig. Ik had locatie Eindhoven opgegeven. Werd uiteindelijk Utrecht, dat was geen probleem maar toen bleek dat deze locatie buiten centrum lag en OV lastiger was. De bus gaat in principe elk kwartier maar in de praktijk steeds te vol waardoor mijn reistijd bijna 2 uur was. een volgende keer zal ik niet meer zo snel akkoord gaan met een andere locatie.

Reactie Boertien Vergouwen Overduin:

Goed dat je dit aangeeft, Regine! We kunnen ons voorstellen dat je graag op de locatie naar je voorkeur les krijgt. Echter is het zo dat bij aanmeldingen we hier en daar moeten schuiven waardoor je... Goed dat je dit aangeeft, Regine! We kunnen ons voorstellen dat je graag op de locatie naar je voorkeur les krijgt. Echter is het zo dat bij aanmeldingen we hier en daar moeten schuiven waardoor je eerste voorkeurslocatie niet beschikbaar is. Mocht je hier nog vragen over hebben, dan horen we het graag!

Erik

Met een zeer gemotiveerde groep deze training gevolgd en de input van de trainer en deelnemers hebben dit tot een succes gemaakt. Veel van geleerd en blij dat ik hem heb gedaan.

Reactie Boertien Vergouwen Overduin:

Wat fijn om te lezen, Erik! Bedankt voor je positieve feedback!

Reactie Boertien Vergouwen Overduin:

Bedankt voor het delen van je feedback!

Karlijn

Top trainster die de training goed wist aan te passen naar onze behoeften

Reactie Boertien Vergouwen Overduin:

Wat fijn om te horen, Karlijn! Daar zijn we erg blij mee.

J-P

Er tevrede duidelijk en prettige coach

Reactie Boertien Vergouwen Overduin:

Dat is fijn om te lezen! Bedankt.

Erik

De docent vond ik inspirerend. De lesinhoud vond ik interessant. De klimaatbeheersing was de 1e lesdag met warm weer ronduit slecht. Het was 26 graden in het leslokaal en ik en ook anderen hadden... De docent vond ik inspirerend. De lesinhoud vond ik interessant. De klimaatbeheersing was de 1e lesdag met warm weer ronduit slecht. Het was 26 graden in het leslokaal en ik en ook anderen hadden daar last van. Wel lekkere lunch en energybreak. En lekker dicht bij het station. Of het ogen geopend heeft mbt projectorganisatie binnen mijn organisatie weet ik nog niet. De manier van projectmatig werken staat bij het SCP eigenlijk al vast en dat wist ik ook wel van te voren. Maar je weet maar nooit wat er van mij wordt gevraagd en hoe e.e.a. zich ontwikkeld.

Reactie Boertien Vergouwen Overduin:

Dat is fijn om te lezen, Erik! Wat betreft de klimaatbeheersing zullen we je feedback intern doorzetten naar facilitaire afdeling van de leslocatie. We hopen dat je desondanks een leerzame dag hebt... Dat is fijn om te lezen, Erik! Wat betreft de klimaatbeheersing zullen we je feedback intern doorzetten naar facilitaire afdeling van de leslocatie. We hopen dat je desondanks een leerzame dag hebt gehad.
Boertien Vergouwen Overduin

Ik vind de inhoud voor een tweedaagse training meer dan compleet. Het draait er vooral om hoe de theorie en de verschillende modellen in praktijk te brengen. Het aantal modellen voelt wel als veel.... Ik vind de inhoud voor een tweedaagse training meer dan compleet. Het draait er vooral om hoe de theorie en de verschillende modellen in praktijk te brengen. Het aantal modellen voelt wel als veel. Door de uitleg, talrijke voorbeelden van docent, filmpjes en oefeningen landt het grotendeels wel bij mij. Of de training effect heeft op mijn dagelijks doen in mijn werk, zal moeten blijken. Mijn eigen houding en handelen in communicatie met anderen is hierbij bepalend. Door de training ben ik mij daar bewuster van geworden en ik probeer te oefenen met alle tips die ik gekregen heb.
De docent is een energieke man die er in slaagt om van een groepje voor elkaar grotendeels onbekenden, een eenheid te maken voor de training en die meedoet en zaken open met elkaar deelt. Gekoppeld aan de grote ervaring en humor ben ik zeer tevreden over de docent. Het lesmateriaal en de locatie waren ook dik in orde.

Reactie Boertien Vergouwen Overduin:

Bedankt voor het delen van je positieve feedback! Daar zijn we erg blij mee en we willen je heel veel succes toewensen met het toepassen van de opgedane kennis.
Met vriendelijke...