Reactie Boertien Vergouwen Overduin:

Heel erg bedankt voor je review.

Fréderique

Het was een fijne vertrouwde omgeving waar ik veel kennis heb opgedaan. Het oefenen van de pitch heeft mij veel bijgebracht en ik heb verschillende handvatten gekregen om sterker over te komen... Het was een fijne vertrouwde omgeving waar ik veel kennis heb opgedaan. Het oefenen van de pitch heeft mij veel bijgebracht en ik heb verschillende handvatten gekregen om sterker over te komen tijdens een kennismakingsgesprek.

Reactie Boertien Vergouwen Overduin:

Bedankt voor je mooie review. Wij zijn blij dat je een fijne vertrouwde omgeving hebt ervaren en dat je veel kennis hebt opgedaan. Wij zijn ook blij dat je het oefenen van de pitch nuttig vond en... Bedankt voor je mooie review. Wij zijn blij dat je een fijne vertrouwde omgeving hebt ervaren en dat je veel kennis hebt opgedaan. Wij zijn ook blij dat je het oefenen van de pitch nuttig vond en dat je verschillende handvatten hebt gekregen om sterker over te komen. Verder wensen wij je veel succes met je kennismakingsgesprekken.

Nicole

De training was goed opgezet en er werd veel rekening gehouden met de leerdoelen om deze te ontwikkelen. wel vindt ik 2 dagen te kort. een 3e dag zou prettig zijn voor evaluatie en voortgang van de... De training was goed opgezet en er werd veel rekening gehouden met de leerdoelen om deze te ontwikkelen. wel vindt ik 2 dagen te kort. een 3e dag zou prettig zijn voor evaluatie en voortgang van de ontwikkelingen die hebben plaatsgevonden.

Reactie Boertien Vergouwen Overduin:

Dank je wel voor je positieve review. Wij zijn blij dat je de training goed opgezet vond en dat er veel rekening werd gehouden met je leerdoelen. Wij nemen je suggestie om een derde dag toe te... Dank je wel voor je positieve review. Wij zijn blij dat je de training goed opgezet vond en dat er veel rekening werd gehouden met je leerdoelen. Wij nemen je suggestie om een derde dag toe te voegen mee voor de toekomst. Wij hopen dat je veel hebt geleerd en dat je je verder blijft ontwikkelen.

Irene

Docente was heel prettig. Het groepje was klein wat ervoor zorgde dat er open werd gesproken. Locatie was ook prima. Het was meer dan ik verwachtte, ik heb er zeker veel van geleerd, en ga dat ook... Docente was heel prettig. Het groepje was klein wat ervoor zorgde dat er open werd gesproken. Locatie was ook prima. Het was meer dan ik verwachtte, ik heb er zeker veel van geleerd, en ga dat ook in de praktijk toepassen.

Reactie Boertien Vergouwen Overduin:

Daar zijn we erg blij mee, Irene! Bedankt voor je beoordeling.

Reactie Boertien Vergouwen Overduin:

Wat goed te horen. Bedankt voor het achterlaten van je review!
Boertien Vergouwen Overduin

Het gekopieerde lesmateriaal komt erg goedkoop over en met name het hoofdstuk over technieken om presentaties te houden - was niet bestemd voor deze opleiding.

Reactie Boertien Vergouwen Overduin:

Bedankt voor het achterlaten van je feedback! We zullen dit intern met ons meenemen ter verbetering van de kwaliteit en service!

Merijn

Leuke docent, goede locatie

Reactie Boertien Vergouwen Overduin:

Wat goed om te horen, Merijn! Bedankt voor je review.
Boertien Vergouwen Overduin

Ik heb de training als zeer prettig en leerzaam ervaren.

Reactie Boertien Vergouwen Overduin:

Bedankt voor je korte maar krachtige review. We zijn blij dat je de training als zeer prettig en leerzaam hebt ervaren. We hopen dat je veel hebt opgestoken van de training en dat je de opgedane... Bedankt voor je korte maar krachtige review. We zijn blij dat je de training als zeer prettig en leerzaam hebt ervaren. We hopen dat je veel hebt opgestoken van de training en dat je de opgedane kennis kunt toepassen in je werk of privé.
Boertien Vergouwen Overduin

Veel geleerd over het onderwerp maar ook over mezelf. Doordat we met een kleine groep online waren was het heel prettig en direct. trainer had veel ervaring en wist de juiste toon te vinden voor... Veel geleerd over het onderwerp maar ook over mezelf. Doordat we met een kleine groep online waren was het heel prettig en direct. trainer had veel ervaring en wist de juiste toon te vinden voor feedback. Open sfeer.

Reactie Boertien Vergouwen Overduin:

Dank je wel voor je positieve review. We zijn blij dat je veel hebt geleerd over het onderwerp en over jezelf. We vinden het fijn dat je de online training als prettig hebt ervaren en dat je de... Dank je wel voor je positieve review. We zijn blij dat je veel hebt geleerd over het onderwerp en over jezelf. We vinden het fijn dat je de online training als prettig hebt ervaren en dat je de feedback van de trainer waardeerde. Bedankt voor je deelname!

Charlotte

De cursus sensitief communiceren werd gegeven in een kleine groep van 6 deelnemers door een gepassioneerde docent wat het aangenaam en leerzaam maakte.
De lesinhoud werd hier en daar aangepast...
De lesinhoud werd hier en daar aangepast aan wat aan bod kwam waardoor naar ik heb begrepen op ieders leerdoelen uitgebreid werd ingegaan.
Mijn aandachtspunten waren minder direct en minder hard communiceren met aandacht voor emotie van de ander en bewustwording van eigen emotie / innerlijke beleving bij een gesprek of overleg. Focus niet alleen op inhoud ( mijn valkuil) maar ook op emotie, relatie en zo nodig proces.
Interessante gegevens waren de “ Locus of control” ( intern versus extern) en het gegeven “ Perspective changes everything “.
De uitdaging wordt om een en ander in praktijk toe te passen cq te blijven toepassen .
De locatie was goed: voor mij relatief ver maar goed te bereiken met het OV , goed verzorgd, lekkere lunch.
De cursus is wel heel duur in vergelijking met andere cursussen.

Reactie Boertien Vergouwen Overduin:

Bedankt voor je uitgebreide review. We zijn blij dat je de cursus sensitief communiceren aangenaam en leerzaam vond en dat je een gepassioneerde docent had. We vinden het ook fijn dat de lesinhoud... Bedankt voor je uitgebreide review. We zijn blij dat je de cursus sensitief communiceren aangenaam en leerzaam vond en dat je een gepassioneerde docent had. We vinden het ook fijn dat de lesinhoud werd aangepast aan de leerdoelen van de deelnemers. We hopen dat je je aandachtspunten hebt kunnen verbeteren en gebruik kunt maken van de opgedane kennis.
We zijn ook blij dat je de locatie goed vond en dat je hebt genoten van de lunch. We realiseren ons dat de cursus niet goedkoop is, maar we proberen de kwaliteit zo hoog mogelijk te houden. Mocht je verder nog vragen hebben, dan horen we het graag.