Fred Többen
- Sterke punten
- Makkelijk te bestellen.
- Product of service:
- Graszoden
Zeer goede beschijving leggen graszoden
Prachtig en sterk gras gekocht. Vooraf even telefonisch contact gehad waar ik goed geholpen werd. Ook ter plekke kreeg ik nog tips mee.
Zeer goede ervaring met boelens graszoden. Wij bestellen hier altijd onze graszoden voor onze klanten.
Topgazon!
Korte lijntjes en snelle levering met kwaliteit graszoden
Goeie en snelle service
We bestellen al jaren bij Boelens en dit bevalt ons goed vanwege de communicatie en natuurlijk de kwaliteit van de zoden!!
Super snel geregeld, prachtig gras en perfecte levering
Prima.
Graszoden besteld en het contact tot de levering waren helemaal positief. De graszoden liggen nu een week en zijn al aardig wortel aan het schieten.
Duidelijke website, goed en sterk gras. We zijn er erg blij mee!
Prima service
Dik voor elkaar. Hele goeie site, waardoor makkelijk en overzichtelijk te bestellen. En hele mooie graszoden!
Ik was een beetje laat met bestellen, maar alsnog kon het geregeld worden, dat ik de zoden kon ophalen! TOP!
Boelens Graszoden verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Boelens Graszoden heeft de volgende resultaten bereikt:
Korte lijntjes en snelle levering met kwaliteit graszoden
Goeie en snelle service
Super snel geregeld, prachtig gras en perfecte levering
Prima.
Duidelijke website, goed en sterk gras. We zijn er erg blij mee!
Prima service
Boelens Graszoden heeft de volgende resultaten bereikt: