Iris
- Zoden
net bedrijf goed bereikbaar
Goed.
Zeer goede graszoden Premium kwaliteit
Snelle communicatie en goede graszoden die ze snel konden leveren.
Zeer positief. Mooie graszoden
Top!
Zelfs voor 1 graszode kan ik er terecht.
Goed en klantgericht
Goede ervaring, goede service
Zeer goed!!
Goed! Duidelijk en eenvoudig bestelproces. Goede kwaliteit, snelle en exacte levering.
Ben heel tevreden met het afleveren van de graszoden.
Net bedrijf. Rondom op het erf alles netjes opgeruimd. Snelle levering van de gras zoden.
Boelens Graszoden verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Boelens Graszoden heeft de volgende resultaten bereikt:
Boelens Graszoden
Rolderstraat 6
9531 TC Borger
net bedrijf goed bereikbaar
Goed.
Zeer goede graszoden Premium kwaliteit
Snelle communicatie en goede graszoden die ze snel konden leveren.
Zeer positief. Mooie graszoden
Top!
Zelfs voor 1 graszode kan ik er terecht.
Goed en klantgericht
Goede ervaring, goede service
Zeer goed!!
Ben heel tevreden met het afleveren van de graszoden.
Boelens Graszoden heeft de volgende resultaten bereikt:
Boelens Graszoden