Peter Aardoom
- Sterke punten
- Eenvoudig online te regelen
- Waarvoor heb je de Boedelbak gebruikt?
- Verhuizen
- Verbeterpunten of tips
- Defecten online melden.
Super!
Uitstekend
Goede aanhanger, makkelijk geregeld.
Prima geregeld!
Prima locatie waar ik de bak heb gehuurd. De bak was in een nette staat en de locatie was erg flexibel.
gemakkelijk huren, boedelkar (normaal gesproken) prima in orde
Mooie gesloten bak, makkelijk te reserveren en eventueel reservering tijd verlengen, makkelijk mee te nemen.
Goed en makkelijk te reserveren van een aanhanger. Die ik had meegenomen, was een fijne aanhanger, liep goed achter de auto. Kortom goed geregeld en fijne ervaring.
on-line gereserveerd en prima service bij afhalen.
Goed en snel te regelen
Super makkelijk en flexibel
Makkelijk te reserveren, goede uitleg en fijne medewerker
Snel en simpel
Uitstekend.
Boedelbak verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Boedelbak heeft de volgende resultaten bereikt:
Super!
Uitstekend
Goede aanhanger, makkelijk geregeld.
Prima geregeld!
gemakkelijk huren, boedelkar (normaal gesproken) prima in orde
on-line gereserveerd en prima service bij afhalen.
Goed en snel te regelen
Super makkelijk en flexibel