8.1 /10

SterSterSterSterLege ster

checkbox92% beveelt Boedelbak aan!

Gebruiksgemak
Medewerker verhuurlocatie

Tommy Lawalata

Vervoeren grote spullen
Nvt
Prima service

Franciscus Seller

Alles verliep naar wens. Alleen het afkoppelen was een probleem. De handel omhoog halen kostte meer kracht dan ik in mijn spieren had. Ik heb hulp moeten vragen. Ik heb het probleem gemeld aan de medewerker van Total Station aan de Graaf Florisweg Nieuwegein.

AANKOPPEL HANDVAT , zie boven
gemak
wandplaten vervoerd

Liesbeth van Litsenburg

Uitstekend

Snel, alleen even sleutel ophalen, rest is al online geregeld
Waarvoor heb je de Boedelbak gebruikt?
Garage leegruimen. Dus afval afvoeren.

Hessel Brouwers

Makkelijk en goede kwaliteit

huur voor 5 uur met aangepaste prijs zou mooi zijn.
eenvoudige aanhanger

Snel een makkelijk beschikbaar in de buurt
vervoer van bankstel

Emiel H.

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Niet goed. Bak was vies achtergelaten en veiligheidskabel was defect (afgebroken)

Verhuizen kleine spullen
Controleer boedelbak hoe deze wordt teruggebracht. Verhuur geen aanhanger waar rotzooi nog in ligt.

Tiemen Reijns

SterSterSterSterLege ster

In eerste instantie was de ervaring teleurstellend omdat de gereserveerde bak niet beschikbaar was op de locatie waar ik hem had gereserveerd. Ook was de medewerker ter plaatste niet erg behulpzaam en kon alleen aangeven dat ik maar met boedelbak moest bellen. De boedelbak medewerker aan de telefoon was buitengewoon behulpzaam en had binnen een mum van tijd een alternatieve bak op een redelijke afstand gereserveerd. De bak was goed, alles werkte naar behoren. En ook inleveren ging soepel.

Tja … de bal niet aanbieden als hij er niet is.
Waarvoor heb je de Boedelbak gebruikt?
Vervoer van een lang object.
De bak was er niet en de medewerker zei alleen dat ik maar met boedelbak moest bellen. Zoek het zelf maar uit.

Leo

Goed niks over boedelbak alleen maar goed

Snel de sleutel geven tijdens het openen
Nu hebben ze de shop al verlaat naar open om 09.00, Wat denk je? De medewerkster komt pas om 09.05 en moest de shop nog openen. Ik zei ik heb een druk schema en ze gaf me de sleutels alvast na het zien van mijn online bevestiging en de verloopstekker 7 polig naar 13. Nu is t maar 5 minuten maar lijkt mij toch dat je een shop 09 uur operationeel heb( 08.50 alvast gaan opstarten? Sommige hebben eenmaal een hele strakke planning met de aanhanger dan kan die 5 minuten s ochtends uitmonden in 1 uur vertraging. Zou in de toekomst wel sieren om electronishe sloten te monteren, algehele staat van de sloten en grondankers is wel verouderd. 9 uur s ochtends is voor een productieve zaterdag eigenlijk te laat, avond ervoor huren al te groot prijsverschil
Waarvoor heb je de Boedelbak gebruikt?
Trilplaat ophalen en restanten schutting wegvoeren en grasmaaier weg en wat zooi

Aart

SterSterSterSterLege ster

Zoals gebruikelijk goed, helaas was de medewerkster die de inname deed niet geheel ingewerkt mbt de afhandeling van boedelbakken. Maar dat zal ze binnenkort vast wel zijn. De medewerkster die mij hielp bij ophalen was vriendelijk en op de hoogte van de procedures.

vriendelijk, vooral die in de ochtend
hout vervoer
Medewerkers beter inwerken

Raoul Huwae

Uitstekend!

X
Alles online geregeld! Ophalen en gaan!
Oefenen voor BE-rijbewijs

Harry Blom

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Ik had voor het vervoer van een motorfiets/scooter en motottrailer gereserveerd. Deze was njet op de door mij gekozen locatie aanwezig

Transport van een scooter
Zorg ervoor dat het gereserveerde object aanwezig is.
Voldeed niet aaan de verwachting

Pedro Bernardo

SterHalve sterLege sterLege sterLege ster

Omslachtig app met veel handelingen

Snel geregeld
Borg gelijk terugstorten na het reservering beëindigen. Het is al 24h voorbij en de borg nog niet teruggekregen.
Prive

Dave Serree

SterSterSterSterLege ster

Ik had een self service bak gehuurd, de kabel voor de bak had een kabel beuk waardoor hij vaak niet werd herkend door de auto. Daarnaast had ik hem ingeleverd, maar is dit door de app niet goed geregistreerd, waardoor ik contact moet opnemen dat ik de bak wel zeker optijd heb ingeleverd

Verhuizen van spullen
In de app duidelijk maken dat ik de bak moet inleveren
Makkelijk reserveren

Boedelbak verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Boedelbak heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.1/10
  • checkEerste review geschreven op 6 januari 2014

Boedelbak

Wilt u op een gemakkelijke manier een veilige aanhangwagen huren? Bij Boedelbak® kunt u al ruim 40 jaar terecht voor het huren van een aanhangwagen. Onze kernwaarden zijn veiligheid, betrouwbaarheid en service. Via onze website kunt u eenvoudig en snel een huurlocatie zoeken en uw aanhangwagen direct reserveren.

Daalmeerstraat 28

Liesbeth van Litsenburg

Uitstekend

Snel, alleen even sleutel ophalen, rest is al online geregeld
Waarvoor heb je de Boedelbak gebruikt?
Garage leegruimen. Dus afval afvoeren.

Hessel Brouwers

Makkelijk en goede kwaliteit

huur voor 5 uur met aangepaste prijs zou mooi zijn.
eenvoudige aanhanger

Emiel H.

Verhuizen kleine spullen

Tiemen Reijns

SterSterSterSterLege ster

Tja … de bal niet aanbieden als hij er niet is.
Waarvoor heb je de Boedelbak gebruikt?
Vervoer van een lang object.

Leo

Medewerkers beter inwerken

Raoul Huwae

Uitstekend!

X
Alles online geregeld! Ophalen en gaan!
Oefenen voor BE-rijbewijs

Harry Blom

Transport van een scooter
Zorg ervoor dat het gereserveerde object aanwezig is.
Voldeed niet aaan de verwachting

Eugene