Francois

2 besteld 1 gekregen

Antwoord Bobo

Vervelend dat de levering niet goed is gegaan. Je kunt eenvoudig een nazending aanvragen via https://www.blinkshop.nl/contact.

Sharon

Jullie mailen erg veel de ouders

Antwoord Bobo

Je kunt je eenvoudig uitschrijven voor de nieuwsbrief. Dit kun je onderaan de mail doen door op 'afmelden' te klikken.

MD

Agnes

Mijn kleinkind vindt de verhaaltjes en de opdrachten in de bobo erg leuk

Bente

SterSterSterSterLege ster

Mijn kleinkind kijkt er elke keer weer naar uit dat de Bobo op de mat valt. Ze komt rennend binnen en gaat op de bank lekker bladeren

Hanneke

Wordt steeds niet bezorgd

Antwoord Bobo

Vervelend dat het nummer niet bezorgd is! Hopelijk is de nazending die je hebt aangevraagd wel bezorgd.

Marjan

Speels en toch leerzaam

Tobias

Fijn blad!

Sabrina

SterSterSterLege sterLege ster

De boekjes zijn hier jammer genoeg nat aangekomen waardoor ze nu moeilijk in te vullen zijn. Dat is wel jammer. Ook zijn er veel dingen voor de kleuters van de 3de kleuterklas en minder voor de 1ste en 2de kleuterklas dat is wel jammer. Dit had beter vermeld mogen worden. Nu kan mijn zoon veel nog niet doen.

Antwoord Bobo

Mocht je de nummers nat ontvangen, kun je een nieuw nummer aanvragen via onze website. Hopelijk kun je samen met je zoon van Bobo genieten. Met behulp van jou lukt het vast. En ik weet zeker dat hij snel meer zelf kan.

Nina

Gezellig

Chris

Super leuk!

S

Heel erg leuk, perfect aansluitend bij de leeftijd.

Eveline

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Slecht ik vind het scam ik betaal voor 14 boeken en krijg er maar 12 er wordt ook geen oplossing bedacht of eerlijk op gekeken

Antwoord Bobo

Je hebt een abonnement afgesloten en betaald voor 10 nummers en 2 specials. Vandaar dat je er totaal 12 gaat ontvangen en niet 14.

Gina

Mijn kleinzoon vindt de Bobo geweldig. Hij wil graag samen de spelletjes en puzzeltjes maken.

Bobo verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Bobo heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.1/10
  • checkEerste review geschreven op 29 oktober 2025

Bobo

Stilzitten, daar zijn de meeste kleuters niet zo goed in. Daarom is Bobo spelen en lezen tegelijk. Dat wat ze leren op school kunnen ze thuis op een leuke manier oefenen. In elk nummer beleeft Bobo samen met je kind een avontuur. Zo gaat Bobo voor het eerst naar school, naar zwemles of logeren. Allemaal dingen waar ook jouw kind mee bezig is. Spelenderwijs krijgen ze zo meer zelfvertrouwen en ontwikkelen ze basisvaardigheden als het herkennen van letters, cijfers, vormen en kleuren.

Francois

Gezellig

Chris

Super leuk!

S

Heel erg leuk, perfect aansluitend bij de leeftijd.

Eveline

Gina