9.4 /10

checkbox99% beveelt Board Academy aan!

Fungehalte
9.6/10
Hoe vond je onze instructeurs?
Locatie en Faciliteiten

Cindy

De jongens hebben een super middag gehad met de longboard clinic.

Danny Hessing

Wij zijn laatst met een grote groep gaan boarden en vooral de flexibiliteit en relaxte sfeer van de instructeurs was erg fijn. Prima plek om heen te gaan met een groep vrienden. De BBQ was overigens ook helemaal goed.

Mathijs van de Lisdonk

We zijn een dag met de familie naar de boardacademy geweest. Het was een mooie dag!

Serena de Bruine

Erg leuk bedrijf en personeel. Ik heb genoten!

Richard

We hadden een uitje met de stichting, en het was voor iedereen geweldig. We hebben een super dag gehad dankzij de medewerkers van Board Academy!

Tristan Roeleveld

We hebben een top dag gehad!

Board Academy verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Board Academy heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.4/10
  • checkEerste review geschreven op 30 mei 2017

Board Academy

Board Academy Voor beginnende, ervaren en professionele watersporters. Je kunt je uitleven op het water, onder begeleiding van een professioneel team aan ervaren watersport instructeurs. Waar ben je naar op zoek? Board Academy heeft alles te bieden om jong en oud een geweldige dag op het water te laten beleven, van wakeboarden tot stand up paddeling tot de populaire skatey’s tot volledige (watersport) evenementen op en rondom onze mooie locatie bij Europarcs Recreatie en watersportcentrum de Biesbosch

Rijksstraatweg 186

3316 EJ Dordrecht

Fungehalte
9.6/10
Hoe vond je onze instructeurs?
Locatie en Faciliteiten

Cindy

De jongens hebben een super middag gehad met de longboard clinic.

Danny Hessing

Mathijs van de Lisdonk

Serena de Bruine

Erg leuk bedrijf en personeel. Ik heb genoten!

Richard

Tristan Roeleveld

We hebben een top dag gehad!

Board Academy heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.4/10