Reviews

9.2 / 10
958 beoordelingen
Schrijf beoordeling

100% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Reactiesnelheid
9.3/10
Info over verloop order
9.1/10
Snelheid levering
9.3/10
Bestelgemak
9.1/10
Klantvriendelijkheid
9.4/10
Deskundigheid van de medewerker
9.3/10
After sales
9.1/10
Duidelijkheid van de site
8.8/10

958 Reviews

Anoniem

8/10

Prima

Sterke punten

De prijs

Verbeterpunten of tips

n.v.t.


Anoniem

8/10

Prima, goede service en info

Verbeterpunten of tips

Info over solarpanelen en aansluiting / doorkoppeling evenals + en_stekker op een A4tje zou zeer prettig zijn.


Angelo Sann

10/10

Google

Sterke punten

doen wat word beloofd

Verbeterpunten of tips

geen


Piet

9/10

Bij DHL ging het pakket verloren, BluePowerShop stuurde gelukkig binnen een paar dagen een nieuw pakket met mijn bestelling.

Sterke punten

Bij DHL ging het pakket verloren, BluePowerShop stuurde gelukkig binnen een paar dagen een nieuw pakket met mijn bestelling.


Albotec

10/10

Ben een zeer te Vreden klant


Bakker

9/10

Prime geen enkele klacht.


Anoniem

9/10

Goeie ervaring, snelle reactie bij probleempje.

Sterke punten

Snelle reactie bij probleempje met DHL. Ik kocht bij uw firma omdat u de enige bent die waarschuwt dat de mppt regelaar niet optimaal werkt bij een paneel van 36 cellen of minder.

Verbeterpunten of tips

In deze tijden van multi media zouden een paar you tube filmpjes betreffende de installatie enz. niet misstaan. Mijn panelen moest ik zelf bedraden en ik kan me voorstellen dat dat niet in ieders bereik is als je geen beroeps bent.


Anoniem

10/10

Prettige webshop die heel snel levert voor een goede prijs

Sterke punten

Snelle reactie op een gestelde vraag in het forum