Reviews

9.2 / 10
1090 beoordelingen
Schrijf beoordeling

100% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Reactiesnelheid
9.3/10
Info over verloop order
9.1/10
Snelheid levering
9.3/10
Bestelgemak
9.1/10
Klantvriendelijkheid
9.3/10
Deskundigheid van de medewerker
9.3/10
After sales
9.1/10
Duidelijkheid van de site
8.8/10

1090 Reviews

Anoniem

10/10

Zeer correct

Sterke punten

Zeer snelle feedback op bijkomende vragen tijdens bestelling. Levering correct verlopen.

Verbeterpunten of tips

Geen


Ab Schipper

8/10

Professionele organisatie

Sterke punten

Professionele organisatie

Verbeterpunten of tips

Geen


Anoniem

8/10

Prima

Sterke punten

.

Verbeterpunten of tips

Ik had via site andere afleverdatum opgegeven maar volgens mail zou het eerder komen. Opgelost via dhl site maar blijkbaar werkt die keuze op jullie site niet goed. Voor de rest prima geregeld. šŸ‘


Sten Ekholm

10/10

Goed

Sterke punten

Snel

Verbeterpunten of tips

None


Anoniem

10/10

Gezocht op artikel ging goed

Sterke punten

Bestel gemak

Verbeterpunten of tips

Niet, voor mij een onbekende markt


H.Oortman

8/10

Prima

Sterke punten

Nog niet!

Verbeterpunten of tips

Ontving een DOA, dwz de Bluetooth werkte niet!

Reactie Bluepowershop.nl:

Beste H. Oortman,
Bedankt voor uw eerlijke feedback!
Wij hebben vandaag de door u geretourneerde lader in onze werkplaats getest maar deze functioneert volledig naar behoren, zowel het laden...
Beste H. Oortman,
Bedankt voor uw eerlijke feedback!
Wij hebben vandaag de door u geretourneerde lader in onze werkplaats getest maar deze functioneert volledig naar behoren, zowel het laden als de Bluetooth functie.
Wij adviseren u de Victron Connect app te gebruiken voor het verbinden met de lader en ervoor te zorgen dat er geen Bluetooth verband is met de telefoon zelf.
Dan moet het zeker gaan werken!
Wij hebben de lader direct kosteloos naar u geretourneerd.
Team Bluepowershop


Kees steenhoven

10/10

Perfect

Sterke punten

Mensen met practische kennis van zaken, geduldig en goed

Verbeterpunten of tips

Geen


Anoniem

8/10

Prettig

Sterke punten

Duidelijke presentatie

Verbeterpunten of tips

geen

Reactie Bluepowershop.nl:

Beste Bluepowershopper
Bedankt voor uw mooie feedback!
We worden heel erg blij van uw mooie beoordeling van het bestelgemak en de duidelijkheid van de site.
Waar we een beetje sip :-(...
Beste Bluepowershopper
Bedankt voor uw mooie feedback!
We worden heel erg blij van uw mooie beoordeling van het bestelgemak en de duidelijkheid van de site.
Waar we een beetje sip :-( van kijken is uw matige beoordeling over de snelheid van de levering.
Wij doen erg ons best om de klant te betrekken over wanneer we de verzending klaarmaken, en versturen.
Op het moment dat u zondagavond bestelde stond er aangegeven dat uw bestelling op dinsdag geleverd ging worden.
Uit de gegevens van DHL maken wij op dat het pakketje daadwerkelijk op dinsdag is afgeleverd, bij uw buren weliswaar, waarschijnlijk omdat u niet thuis was.
Sneller kunnen we het pakketje echt niet bij u krijgen.
Veel plezier van uw aankoop!
Team Bluepowershop.


Jeroen Bosch

10/10

Zeer goed

Sterke punten

Duidelijke webshop

Verbeterpunten of tips

geen


BlueSys BV

10/10

Zeer bevredigend

Sterke punten

Mark is een zeer ervaren medewerker, luisterd goed naar de klant en komt altijd met de juiste oplossing.

Verbeterpunten of tips

Geen idee...:-)