Reviews

9.2 / 10
954 beoordelingen
Schrijf beoordeling

100% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Reactiesnelheid
9.3/10
Info over verloop order
9.1/10
Snelheid levering
9.3/10
Bestelgemak
9.1/10
Klantvriendelijkheid
9.4/10
Deskundigheid van de medewerker
9.3/10
After sales
9.1/10
Duidelijkheid van de site
8.8/10

954 Reviews

Anoniem

10/10

Prima

Sterke punten

Snelheid levering

Verbeterpunten of tips

Nee


Anoniem

7/10

x

Sterke punten

x

Verbeterpunten of tips

x


G.P. Overbeek

8/10

Zeer positief, uitstekende adviezen en behulpzaam bij het oplossen van een probleem dat werd veroorzaakt door een onkundig advies dat naar aanleiding van mijn vraag aan Victron Nederland is gegeven...

Sterke punten

Kundigheid en snelheid adviezen

Verbeterpunten of tips

Verzendkosten zijn vrij hoog, en verzending met GLS, dat bij mij een zeer slechte reputatie heeft opgebouwd. Dat levert onzekerheid op of daadwerkelijk op tijd geleverd wordt. Overigens ging het nu prima.

Reactie Bluepowershop.nl:

Beste G.P Overbeek,

Bedankt voor uw positieve feedback,
Graag reageren we op uw verbeterpunt.
Wij verzenden met DHL en niet met GLS, daarbij is verzenden bij ons boven 50 euro gratis.
Tot dat bedrag betaalt u € 7,50 wat gelijk is aan de werkelijke kosten.


mark van loon

10/10

Top. Duidelijk, snel leveren en goede feedback bij vragen

Sterke punten

prima bedrijf, tevens laagste prijsgarantie, wist ik niet, maar ook de inhoudelijk feedback is zakenkundig


Mark

10/10

Heel goed, alleen mag de website wat overzichtelijker. Misschien met meer categorieën en mogelijkheden om te filteren. Zo kom ik ook makkelijker bij artikelen die ik niet kende en koop meer..

Sterke punten

Klantvriendelijkheid, Prijzen, Assortiment

Verbeterpunten of tips

Website kan beter, mobiele website zeker. Kan bijvoorbeeld op mijn telefoon niet inloggen in de portret stand.
Heb bij mezelf al gezien dat ik extra artikelen wilde bestellen om aan de gratis bezorging te komen, en tegen de onoverzichtelijkheid van de website aanliep. Meer categorieën /subcategorieën graag.


Wim Schutten

8/10

Prima

Sterke punten

Telefonisch contact was goed

Verbeterpunten of tips

Wellicht is er een keer een cursus om alle producten van victron en de samenhang beter te begrijpen.


Coers Ship Services

10/10

Super


Anoniem

7/10

Prima

Sterke punten

Snelle en correcte levering

Verbeterpunten of tips

Niet gevonden


euglou69@gmail.com

9/10

Zeer positief

Sterke punten

Goed info op de website, zeer snelle en correcte levering

Verbeterpunten of tips

Correcte foto's bij artikelen. Voorbeeld: bij alle Victron inverters staat de foto van de 12/375