Reviews

9.2 / 10
1291 beoordelingen
Schrijf beoordeling

99% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Reactiesnelheid
9.2/10
Info over verloop order
9.2/10
Snelheid levering
9.2/10
Bestelgemak
9.2/10
Klantvriendelijkheid
9.4/10
Deskundigheid van de medewerker
9.2/10
After sales
9.2/10
Duidelijkheid van de site
8.8/10

1291 Reviews

Hans Beentjes

8/10

Prima

Sterke punten

Duidelijkheid

Verbeterpunten of tips

Nee


T Rijk

9/10

Superb

Sterke punten

Mark is een baas! Mega meedenkend en op al mijn stomme vragen voorbereid :)

Verbeterpunten of tips

Geen verbeterpunten, tips blijf vooral zo doorgaan! Dan komen er nog zat nieuwe mensen voor de victron energy komen!


Emma van Rooijen

10/10

Fantastisch. Iedereen was heel behulpzaam en vriendelijk en hebben me heel goed advies gegeven. Goede website en goede kwaliteit producten. Super snelle en zorgvuldige levering

Sterke punten

Vriendelijk, behulpzaam en deskundige medewerkers

Verbeterpunten of tips

Helemaal niks


Edwin Roozen

8/10

Goed en duidelijk

Sterke punten

Snel duidelijk

Verbeterpunten of tips

Nvt


Rense

9/10

Zeer goed

Sterke punten

Snelle levering

Verbeterpunten of tips

Geen


Amy Meijne

8/10

Advies medewerkers fantastisch, heel vriendelijk! Goed mee denken!

Sterke punten

Super vriendelijk personeel, verstand van zaken, snelle levering, zelfs kunnen terug sturen na retourperiode

Verbeterpunten of tips

Website; wanneer ik zoek op een bepaald voorwerp krijg ik ook heel veel andere opties. Soms staat hetgeen dat ik zoek dan pas op 4e pagina... zoekfunctie lijkt niet echt lekker te werken

Reactie Bluepowershop.nl:

Beste Amy Meijne,
De zoekfunctie wordt evenals de gehele website sterk verbeterd!


K vdBroek

10/10
(Bewerkt)

Website en logistiek werkt goed, toch een onaangename verrassing, zie tips.

Sterke punten

In mijn feedback had ik een vraag-teken verwerkt. Dat werd er door de medewerkers gelijk uit gepikt, de volgende werkdag hebben ze proactief contact gelegd om de onduidelijkheid bij mij weg te... In mijn feedback had ik een vraag-teken verwerkt. Dat werd er door de medewerkers gelijk uit gepikt, de volgende werkdag hebben ze proactief contact gelegd om de onduidelijkheid bij mij weg te nemen. Super service!

Verbeterpunten of tips

Op dit moment slechts een cliché: vooral zo doorgaan! Bedankt voor de snelle en accurate terugkoppeling.


Rob Swarts

10/10

Zeer goed

Sterke punten

Zeer snelle levering en proactieve service (ik had onnodig een voedingskabel besteld en dit hadden ze voor de levering geconstateerd en netjes gecrediteerd)

Verbeterpunten of tips

Geen


Guido Schmidt

10/10

Prettige ervaring, snelheid van leveren en ik had per ongeluk een verkeerd onderdeel ontvangen maar de volgende dag werd dit gelijk opgelost.

Sterke punten

Snelle levering. Ook kunnen zij een check doen van je schema en de onderdelen die je hebt besteld.

Verbeterpunten of tips

Geen


A. de Jong

10/10

Prima

Sterke punten

goed assortiment en geven telefonisch advies

Verbeterpunten of tips

geen