Duidelijke website, snelle levering
misschien de optie aanbieden om bij bepaalde artikelen "Speciaal" gereedschap te moeten gebruiken. of de stekkers aan de kabels te laten zetten.
Duidelijke website, snelle levering
Nope
Doe wat je reclame pretendeert. Er wordt niet de volgende dag geleverd en indien daar aan gerefereerd wordt erken dit. Het is klanten aantrekken met een loze inhoud.
Maak je er daarna niet...
Beste T Beukers,
Bedankt voor uw feedback, we vinden het fijn om te lezen dat u de duidelijkheid en het bestelgemak met 4 uit 5 sterren beoordeeld.
We vinden het oprecht jammer dat uw...
Duidelijke site en groot assortiment
Niets
Goed materiaal
Misschien minder leveringskosten naar Belgie toe :)
Telefonisch gied bereikbaar
Direct laagste prijs op de website aangeven en zorgen dat de offertemodule beter functioneert. Niet met de vinger naar de jlant wijzen als koppelingen in het eigen systeem falen.
goed te vinden
Duidelijke website, kwaliteitsproducten
DHL aansturen om betere leveringsinformatie te geven (updates), nu vaak onvolledig
Reactiesnelheid op vragen was extreem snel en steeds erg duidelijk. Zonder jullie hulp met mijn elektraschema had ik er veel langer over gedaan om tot dit resultaat te komen dus dat was echt top!
Tot nu toe nog niets ervaren dat beter kan
Vriendelijk te woord gestaan
Beter inhoudelijke info over wat nu precies het probleem was met mijn apparaat. Info kreeg ik slechts na tel. navragen. Mailtje was daarin onduidelijk.
Garantieclaim wordt gecommuniceerd als...
Beste Jan Van der Biesen.
Wij koppelen de reparatie van uw apparaat aan de originele bestelling.
Zo hebben we alle gegevens van het apparaat, het bijbehorend serienummer en de eigenaar in 1...
dit is na 1 keer bestellen niet aan te geven