9.2 /10

checkbox98% beveelt Bluepowershop.nl aan!

Deskundigheid van de medewerker

Cees Wildervanck

Uitstekend

Prima produkt, veel info daarover, snelle levering.
Levertermijn (voor 3 uur besteld, vlgd dag geleverd) zou prominenter vermeld kunnen worden. Ik heb de winkel hierover ‘lastiggevallen’ en ontdekte later toch zelf die termijn.
Victron 12/7 lader.

compleet victron power system

Arie Hujjgen

Kan beter

Goede website
Ik 4 stuks van 1 artikel besteld dat op voorraad was. Echter info gekregen over bezorging. Na 2 dagen gebeld en mij werd verteld dat er geen 4 stuks op vooraad waren en dat de bestelling verzonden zou worden zodra de voorrad was aangevuld. Graag deze info direct per mail inclusief uiteindelijke leverdatum.
Victron dongel

Antwoord Bluepowershop.nl

Beste Arie Huijgen, Bedankt voor je mooie review en het geweldige eindoordeel van een 8/10! Fijn om te zien dat je onze website, klantvriendelijkheid en reactiesnelheid waardeert met de volle 5 sterren. We begrijpen heel goed dat de informatie rondom de levertijd van je bestelling beter had gekund. Je tip om hierover direct een automatische update per e-mail met een verwachte leverdatum te sturen, nemen we zeker mee om onze service verder aan te scherpen. Om even uit te leggen hoe het zat: wanneer een artikel bij ons als 'op voorraad' staat, betekent dit dat er minimaal 1 exemplaar direct in ons magazijn ligt. Het ging in jouw geval om een accessoire voor de Color Control GX, een apparaat dat al een jaar is uitgefaseerd en waar we nauwelijks nog vraag naar krijgen. Toen je er direct 4 tegelijk bestelde, moesten we de voorraad aanvullen. Zoals ook in onze voorwaarden staat, kan de levertijd in zo'n geval 2 tot 3 werkdagen duren. Nogmaals hartelijk dank voor je duidelijke feedback en dat je ons aanbeveelt. Hopelijk zien we je snel weer terug in de webshop! Team Bluepowershop

Geantwoord op

Zonnepanelen

Walter de Bont

Goede producten

X
Verzendingen met DHL, is niet altijd positief. Extra keuze voor PostNL zou erg fijn zijn
Victron ev charger

K. Offerman

Zo doorgaan
Victron
30W 12V mono

Robin

Prima leverancier.

Niet specifiek punten. Gewoon goed.
Ik ben gewend normaal vlot een verzendbevestiging van producten te ontvangen. Dit kwam niet. Na ruim een week heb ik zelf om een update gevraagd. Er werd vlot antwoord gegeven. Ondank status 'op voorraad' toch niet op voorraad. Kon nog wel een week duren voordat er wat verzonden werd. De verzendbevestiging kwam een dag later al. Alles prima, maar het verbeterpunt hierin is dat er een mailtje 'uitgestelde levering' vanuit Bluepowershop had kunnen worden verstuurd. Nog een kleinigheidje, de Multiplus-2 48/8000 moet met een zoekopdracht gevonden worden. Staat niet in de lijst Laders/Omvormers.
Product of service:
In 2 orders: Multiplus-2 + Cerbo en een Energiemeter.

Rob Voogsgeerd

Zeer prettig, vriendelijk en snelle levering.

Direct actie op teveel besteld netsnoer met cred.nota.
Phoenix Smart lader 30/12 1+1

rene stapel

prima!

goede prijs, goede producten, snelle levering
betere telefonische bereikbaarheid
victron orion xs en accumonitor

Peter Barendse

Plezier telefonisch contact gehad.
Led schakelaar

AJ

25²mm massa kabel inclusief ogen!

Geen!
Mooi afgewerkt met krimpkous.
Massa kabel

Martin Bloos

Wij hebben het als fijn en vakbekwaam ervaren

Geen ga zo door
Bij B Keus en dan 50 % van de advies prijs af doen en het toestel was als nieuw alleen de doos was een beetje kapot werkt inmiddels zeer goed
Een scheidingstrafo 7000 watt van victron

Foeke Visser

Perfect

Geen, zo doorgaan
Mppt controler

Bluepowershop.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Bluepowershop.nl heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.2/10
  • checkEerste review geschreven op 1 december 2015

Bluepowershop.nl

De BLUEPOWERSHOP is de grootste on-line webwinkel voor Victron Energy producten. Alle Victron producten worden direct uit voorraad geleverd.

Goudstraat 12

2872 ZS Schoonhoven

Deskundigheid van de medewerker

Cees Wildervanck

Uitstekend

Prima produkt, veel info daarover, snelle levering.
Victron 12/7 lader.

Victron
30W 12V mono

Robin

Prima leverancier.

Niet specifiek punten. Gewoon goed.
Product of service:
In 2 orders: Multiplus-2 + Cerbo en een Energiemeter.

Rob Voogsgeerd

Zeer prettig, vriendelijk en snelle levering.

Direct actie op teveel besteld netsnoer met cred.nota.
Phoenix Smart lader 30/12 1+1

rene stapel

prima!

goede prijs, goede producten, snelle levering
betere telefonische bereikbaarheid
victron orion xs en accumonitor

Peter Barendse

Plezier telefonisch contact gehad.
Led schakelaar

AJ

25²mm massa kabel inclusief ogen!

Geen!
Mooi afgewerkt met krimpkous.
Massa kabel

Martin Bloos