mptcleaning
Top service
snelle levering,,,op de juiste maat gemaakt en kwaliteit
Snelle levering en goede kwaliteit
zeer snelle levering aantrekkelijk geprijsd.
Heel snel en mooie mat
Fantastisch snel
Prima levering. Materialen van zeer degelijke kwaliteit. En alles tijdig en in optimale staat ontvangen.
Wat een top service, gebeld met een vraag over een loper ivm de opening van mijn nieuwe kleding winkel. Kreeg de loper geleverd met de tekst; succes met de opening! Kreeg er een glimlach van op mijn gezicht :D
Snelle goede levering
Heel mooi product en top service!!
Waanzinnig goede en vooral snelle service!
Top. Snelle levering en product zoals omschreven
Volgende dag geleverd en dikke kwaliteit loper
Blueflower verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Blueflower heeft de volgende resultaten bereikt:
Top service
snelle levering,,,op de juiste maat gemaakt en kwaliteit
Snelle levering en goede kwaliteit
zeer snelle levering aantrekkelijk geprijsd.
Heel snel en mooie mat
Fantastisch snel
Snelle goede levering
Heel mooi product en top service!!
Waanzinnig goede en vooral snelle service!
Top. Snelle levering en product zoals omschreven
Volgende dag geleverd en dikke kwaliteit loper