9 /10

checkbox96% beveelt BlueFlower aan!

Guanita

M.krijnen

Goed artikel

Ddl

SterSterSterLege sterLege ster

Leuke doosjes en ideeën, helaas niet alles correct geleverd van vulling. Geen antwoord op mail ontvangen die verstuurd werd.

Vlotte levering

Antwoord BlueFlower

Bedankt voor je review en je feedback. Wat fijn om te horen dat je onze doosjes en ideeën leuk vindt! We vinden het heel jammer dat de levering niet helemaal in orde was en dat je geen reactie hebt gekregen op je e-mail, mogelijk is deze in onze spam folder gekomen. We willen dit graag zo snel mogelijk voor je oplossen. Zou u aub telefonisch of via het contactformulier op onze website contact op willen nemen. Onze excuses voor het ongemak!

Geantwoord op

Esther

Supersnelle bezorging en zeer zorgvuldig verpakt .super

Snel en zorgvuldig .super ervaring

Wieja

SterSterSterSterLege ster

Voordat ik een bestelling heb geplaats, eerst telefonisch contact gehad. Betreft de mogelijkheden. Prima geholpen. Wel jammer dat je zelf niet het eindresultaat kunt zien. ( bezorging ander adres)

Zie hier boven

Astrid

Goede kwaliteit en snelle verzending!

Snelle verzending, kadootjes zagen er keurig uit

Marnix

Heel fijn!

Goede communicatie en snelle levering.

Santos

Geweldig!

Netjes geleverd en snelle service. Top!

Van der Voort

vlotte afhandeling

Cindy Schlebos

Prima bedrijf

Goed en snel gehandeld

BlueFlower verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

BlueFlower heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9/10
  • checkEerste review geschreven op 28 september 2016

BlueFlower

Blueflower een Nederlandse webshop die zich voornamelijk specialiseert in horeca artikelen. Voorheen had Blueflower voor elke productgroep een aparte .nl en .be webshop. Sinds begin 2019 is dit echter veranderd naar één hoofddomein met een .nl en .be variant, waar al onze producten eenvoudig gevonden kunnen worden. Mocht u vragen of opmerkingen hebben over onze producten, wij vernemen het graag. Wij zijn u graag van dienst en wensen u veel winkelplezier.

Kreeft 31 A

Snel en zorgvuldig .super ervaring

Wieja

Zie hier boven

Astrid

Goede kwaliteit en snelle verzending!

Snelle verzending, kadootjes zagen er keurig uit

Marnix

Heel fijn!

Goede communicatie en snelle levering.

Santos

Geweldig!

Netjes geleverd en snelle service. Top!

Van der Voort

Renericken