Stichting 10.000 HOURS
- Sterke punten
- Konden snel aan de slag. Spraken dezelfde taal, waardoor alles efficiënt aangeleverd en opgezet kon worden. Zeer blij met de uitkomsten ook. Dus top!
Zeer goed
Wij werken inmiddels al geruime tijd samen met Bloosem voor de marketing en website van Wastijd. Wat ik vooral waardeer is dat het team meedenkt, snel schakelt en zaken duidelijk uitlegt. Naast het beheren van onze online campagnes hebben ze ook geholpen met optimalisaties aan de website en het verbeteren van onze online zichtbaarheid. De communicatie verloopt prettig en professioneel, en er wordt actief meegedacht over hoe we Wastijd verder kunnen laten groeien. Een fijne partij om mee samen te werken. Aanrader voor bedrijven die op zoek zijn naar een betrokken marketingpartner.
Mijn ervaring met Bloosem is zeer positief. Het team is professioneel, deskundig en resultaatgericht. Ze begrijpen de klantbehoeften en leveren op maat gemaakte strategieën en waardevol advies. Dankzij hun inzet in leadgeneratie is onze online zichtbaarheid sterk vergroot via SEA-campagnes op LinkedIn, Google en Microsoft Ads. Dit leidde tot meer leads, verkeer en verbeterde conversieratio’s. Wat Bloosem onderscheidt, is hun persoonlijke benadering en proactiviteit. Ze combineren technische expertise met klantgerichte service. Ik beveel ze dan ook van harte aan voor digital marketing met tastbare resultaten!
Bloosem denkt verder dan alleen het opzetten van onze SEA campagnes. Ze sturen continu bij, geven strategisch advies en zoeken actief naar verbeterkansen.
Zeer goed
Fijn advies voor mijn SEA-campagne gekregen, in een tweetal sessies helder toegelicht en met goede nazorg.
Zeer prettig
BlooSEM is proactief, behulpzaam en zet graag een stapje extra
Leuk contact met inhoudelijke specialisten
Fijn en ervaren team dat proactief meedenkt, adviseert en praktische tips geeft
Enthousiast en kundig team
Super goed!
Fijne, no-nonsense, nuchtere partij om mee samen te werken
Uitstekende ervaring met BlooSEM, duidelijke informatie, leuke manier van presenteren, informeel.
Professionele service, vriendelijke medewerkers, altijd beschikbaar
Bloosem verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Bloosem heeft de volgende resultaten bereikt:
Bloosem