8.9 /10

checkbox99% beveelt BLOM opleidingen aan!

Algemeen
Benadering instructeur
Beschikbaar materieel

SterSterSterSterLege ster

goede balans tussen theorie en praktijk? theorie kan je thuis al hoop aan doen en weet je al wat van omdat het een herhalings cursus is praktijk is een goede op fris cursus hoe het ook al weer hoort

Elzbieta

Ik heb een heftruckcursus gevolgd in Barneveld. Er hing een hele leuke sfeer, iedereen lachte. Alle informatie werd duidelijk uitgelegd. onze trainer stond klaar om al onze vragen of twijfels te beantwoorden

SterSterSterSterLege ster

De theorie was goed te doen en de opleider deed wat hij moest doen. Af en toe met een grap, maar zeker ook serieus. Ik vond het 2 leuke, maar zeker ook leerzame dagen.

Kevin

Goede duidelijke uitleg gekregen van Randy. Hij hield het leuk en luchtig waardoor ik met plezier de training heb gevolgd.. Veel aan zijn tips gehad en hopelijk kom ik weer bij Randy terecht wanneer ik voor mijn reachtruck certifcaat kom.

Patricia

Instructeur Randy legde alles super goed uit en neemt de tijd voor je. Praktijkexamen gehaald zonder te weten dat ik voor het examen bezig (ik dacht dat ik nog bezig was met oefenen) was omdat hij er rekening mee hield dat ik daar erg zenuwachtig van wordt.

Jerehm

De persoon die ons heeft geleid ? Was zeer vriendelijk en spraakzaam en was dus wat rust gevend in het beetje gestrest zijn met de examen , was een zeer goede ervaring en ik raad blom zeker aan

SterSterSterSterLege ster

Goede opleiding alleen Ik kreeg verkeerde informatie van mijn werkgever Dus ik kwam te laat bij aankomst werd ik niet zo goed Ontvangen werd ook bijna terug gestuurd Voorderest was het goed

1-daagse Reachtruckopleiding (gevorderd)

Martha

The training was good and the Teacher took his time to put us through the electrical pallet truck explaining in details each functions, which was great for us all to know , he then demonstrate how to use the Truck.

Product of service:
Veilig werken met de Electropallettruck en Stapelaar (beginner + gevorderd)

Thomas

SterSterSterSterLege ster

Het was een leuke cursus met een goed gestructureerde uitleg. Theorie werd duidelijk besproken en in praktijk konden we lekker goed oefenen. Leuke werksfeer en een mooie locatie, echt een aanrader!

O. Borovyi

Ik geef het niveau van de training een 10 omdat de docenten alles heel duidelijk en duidelijk hebben uitgelegd, de sfeer tijdens de training was erg prettig, dus ik was erg tevreden over de training op jullie school. Bedankt.

2-daagse Reachtruckopleiding (beginner)

Dankzij onze instructeur Randy elke punt van de cursus was duidelijk en goed uitgelegd. Hij weet gewoon alles over veiligheid en technische aspecten en hij kan deze kennis op juiste manier aan alle cursisten doorgeven.

Herhaling Reachtruck

Wessel

Top cursus. Heel eenvoudige uitleg bij de theorie en veel in de praktijk rijden. Leuke instructeur gezellig man en heb er heel veel van geleerd. De examen opdrachten zijn ook heel helder uitgelegd. Het materiaal is ook supper. Jannik bedankt dat ik bij jou de cursus mocht volgen.

SterSterSterHalve sterLege ster

Goede uitleg over de gevaren bij gebruiken heftrucks in het algemeen. ook goede uitleg over de te gebruiken machines bij het examen. Minder is dat het online cursusboek niet echt aansluit bij de examenvragen.

Edward

Ik heb aan de herhaal cursus, bij de Blom vestiging in Zoetermeer, mogen deelnemen. Alle facetten van het werken met de vorkheftruck en de electro pallet truck zijn nauwgezet en op begrijpelijke wijze doorgenomen, onder leiding van een zeer vakkundige en enthousiaste instructeur. Dit alles in een leuke, informele sfeer. Mijn complimenten voor dit alles.

Hans

De opleiding is goed opgebouwd en heeft een goede balans tussen praktijk en theorie. Waardoor je vrij snel, eigenlijk al na de eerste dag, vertrouwen krijgt in het bedienen van de heftruck. De docent was een oude rot in het vak, die geduldig en gedreven je bleef wijzen op "de gouden regels", en vooral je zo veilig mogelijk om te laten gaan met een heftruck. De on-line theorie cursus was eenvoudig en duidelijk, en de proef examens waren ook een handig hulpmiddel.

2-daagse Heftruckopleiding (beginner)

BLOM opleidingen verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

BLOM opleidingen heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.9/10
  • checkEerste review geschreven op 11 april 2011

BLOM opleidingen

Bij BLOM opleidingen kun je een opleiding volgen voor de heftruck, reachtruck, hoogwerker of aanslaan van lasten met de bovenloopkraan (hijsen). Onze opleidingen starten altijd met een korte introductie voor meer bewustwording. Vervolgens gaan ze vooral in de praktijk aan de slag met "Learning by doing" en nemen we gedurende de opleidingsdag digitaal het theorie-examen en praktijkopdracht af.

Adam Smithstraat 41

Jerehm

1-daagse Reachtruckopleiding (gevorderd)

Martha

Product of service:
Veilig werken met de Electropallettruck en Stapelaar (beginner + gevorderd)

Thomas

O. Borovyi