Reviews

8.9 / 10
2001 beoordelingen
Schrijf beoordeling

99% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Inhoud cursus
8.6/10
Gastvrijheid instructeur
9.4/10
Beschikbaar materieel
9/10
Voorbereiden lesstof cursus
8.2/10
Toepasbaarheid werksituatie
8.6/10
Deskundigheid instructeur
9.4/10
Uitnodiging cursus
8.6/10
Benadering instructeur
9.2/10
Indruk cursuslocatie
8.6/10
Methode lesgeven
9/10
Algemeen
8.8/10

2001 Reviews

Anoniem

8/10

Cursus was goed in elkaar gezet met mooie heftrucks.
Opmerking er mag iets meer specifieker gekeken worden op het rij gedrag en handelingen van de cursist.
PS De meterkast deur bij...
Cursus was goed in elkaar gezet met mooie heftrucks.
Opmerking er mag iets meer specifieker gekeken worden op het rij gedrag en handelingen van de cursist.
PS De meterkast deur bij binnenkomt is opengebroken en geheel beschadigd en kan niet sluiten Qua uitstraling en veiligheid vervangen. Puntje gebouwenbeheer.
Voor de rest een gezellige en nette instructeur geeft goed uitleg.


Anoniem

9/10

De opleiding wordt duidelijk en goed uitgelegd.
Bij de docent kun je vragen stellen als je iets niet begrijpt of twijfelt over iets dan krijg duidelijk en helder antwoord.


Anoniem

10/10

Instructeur was goed in zijn werk en wist exact wat hij deed en vertelde.
Hij kon op een goede manier mij overhalen om er erg serieus mee bezig te zijn.


Kevin

8/10

Praktijk was duidelijk, goede uitleg spullen waren goed voor elkaar, mooie ruimte om te oefenen, ik vond alleen de theorie die je thuis zelf moest leren een beetje onduidelijk soms


peter peters

8/10

Je leert er weer meer bij en je blijft op de hoogte van alles want je vergeet ook wat dingen en zo blijf je toch bij de tijd .


Anoniem

8/10

Alles wordt duidelijk uitgelegd en doorgenomen en als er iemand is die het niet snapt of iets niet lukt wordt er tijd voor genomen om het opnieuw uit te leggen of voor te doen .


Anoniem

9/10

De instructeurs nemen de tijd met jouw en helpen je er xo goed mogelijk doorheen zodat je de goed de tijd kan gebruiken om op een heftruck te rijden


Cees.Jonkman

10/10

Goede instructeur , op gemak gesteld , tijdnemend, goede obseratie , deugdelijk materiaal . vriendelijke benadering , gewwo een gewoon een goede ervaring geweest om alles weer eens opgehaald te... Goede instructeur , op gemak gesteld , tijdnemend, goede obseratie , deugdelijk materiaal . vriendelijke benadering , gewwo een gewoon een goede ervaring geweest om alles weer eens opgehaald te hebben.


Lars

10/10

Je word goed begeleid word leuk en serieus met je om gegaan ik had zelf veel stress achter af haha theorie niet gezien niks geleerd maar als beste van de groep er uit gekomen gelukkig veel ervaring... Je word goed begeleid word leuk en serieus met je om gegaan ik had zelf veel stress achter af haha theorie niet gezien niks geleerd maar als beste van de groep er uit gekomen gelukkig veel ervaring ook de persoon die het aflegt weet goed hoe het in zn werk gaat blij dat ik geslaagd ben gr Lars oortwijn


Jason

10/10

Erg informatief.
Goede uitleg, veel praktijk.
Het was heel fijn om ook in verschillende reach trucks te rijden om wat meer gevoel er voor te krijgen. Alles werd duidelijk uitgelegd,...
Erg informatief.
Goede uitleg, veel praktijk.
Het was heel fijn om ook in verschillende reach trucks te rijden om wat meer gevoel er voor te krijgen. Alles werd duidelijk uitgelegd, waardoor het in de praktijk ook steeds beter ging.