9 /10

checkbox99% beveelt BLOM opleidingen aan!

schildAangesloten bij het Feedback Company keurmerkWat betekent dit?

Algemeen
Benadering instructeur
Beschikbaar materieel

Aya kammeron

Goeienavond menr norman heeft zn lessen heel duidelijk gegeven. Verstaanbaar een ieder heeft genoten van zn les en als je iet niet begreep legde hy t wel weer uit k bedank jullie en tot de volgende les ????

Erik

SterSterSterSterLege ster

De hele opzet van de dag beviel me wel. Geen specifiek praktijkexamen, maar de hele dag door beoordeeld worden tijdens het oefenen met de diverse types heftruck en verschillende stapelaars. Docent was ook erg gezellig en goed aanwijzend en adviserend daar waar nodig was. Het theoretische deel, wat voornamelijk thuis achter de pc werd gedaan vond ik opzich prima, echter het "quiz-gedeelte" ipv een normaal oefen-examen mag van mij geschrapt worden. Leuk al pub-quiz, maar in deze context onwenselijk.

Marlon

Ik heb een erg fijne ervaring gehad bij BLOM. Goede, persoonlijke instructies van Arijan samen met genoeg tijd om zowel in de theorie als in de praktijk zelfverzekerd en veilig met een heftruck om te kunnen gaan.

Aldrick

De instructeur, Randy, legde alles goed en duidelijk uit. Je kon naar hem toe met vragen en hij nam alle tijd om je te helpen. Bij fouten, sprak hij je aan en corrigeerde je zonder ongeduldig te worden. Een toffe gozer en zeker een goede instructeur.

Furkan

Het was een gezellige dag ,het was heel leerzaam alles was heel duidelijk uitgelegd. yvonne en Luuk hebben heel erg hun best gedaan. Om ons alles uit te leggen en waren heel duidelijk over de fouten wat we maakten.

Glenn Klaarwater

BLOM opleidingen is een goede professionele leerplek, waar ik op een prettige, grappige en luchtige manier alles geoefend en geleerd heb omtrent de heftruck/reachtruck op een vriendelijke aanpak gecoacht.

Pawel

Ik ervaar de cursus als zeer positief. De instructeur die de cursus gaf, was erg vriendelijk en legde heel goed uit wat we moesten doen, en wat het belangrijkst is ? op een heel eenvoudige manier. Hij gaf veel aanwijzingen en was zeer geduldig.

2-daagse Reachtruckopleiding (beginner)

De voorbereiding moet zelf bestudeerd worden, dat vind ik minder. Bepaalde stof had ik graag een beeld bij en liever meer uitleg bij. De locatie was moeilijk te vinden. Optie om een afbeelding toe te voegen van de afslag naar de toegang. De uitleg van Bart was super! Hij neemt de tijd wanneer je het niet begrijpt.

Chris

SterSterSterSterLege ster

Voor BLOM geef ik een 10. de persoon die opleiding gaf, was uitstekend en niets over te klagen. EVOfenedex in tegen geef ik een 6. Hun hebben deze opleiding geregeld. ze hebben me een lesboek van 2018 gegeven en kwam hierdoor niet overeen met BLOM die alles netjes up-to-date hebben.

David

All I can say is the training is very effective and the instructor had the time to take us through everything we needed to understand to the simplified form..Norman did a good Job

B. Aalfs

Alle benodigde middelen en ruimte met stellingen en onderdelen waren ruim aanwezig en we konden overal op en mee oefenen. Docent was met alles op de hoogte en alles werd behandeld en we konden overal over praten en overal werd tijd voorgemaakt.

Rob den Uil

SterSterSterSterLege ster

In een ontspannen sfeer de herhaling gevolgd. weer even de belangrijkste feiten doorgenomen welke belangrijk zijn en op de gevaren gewezen. het enigste wat stoorde is de muziek op de achtergrond, mijn hoorapparaat pakt alles op en door de muziek was instructeur lastig te verstaan.

Herhaling Heftruck

Wat een topgozer hadden we als instructeur. We hadden een jonge groep en daar beste onze instructeur echt perfect bij!! Hij zorgde ervoor dat het echt leuk was om de cursus te volgen

Wouter

Kwam voor herhaling. Rij niet dagelijks op een heftruck. Even weer die theorie doornemen, een paar ?oja? momentjes. Praktijk goed. Meerdere types heftrucks van stihl. Verschillende opdrachten om uit te voeren met een klein parcourtje. Een nuttige halve dag om te laten zien dat je het nog beheerst vooral op het gebied van veiligheid.

Ronald

SterSterSterSterLege ster

Het was informatief en leuk. Ik heb er veel van (bij)geleerd. Maar het zou iets strenger mogen. Eigenlijk ben ik zelf van mening dat ik nog wel een dag had moeten oefenen. Ik denk dat een 2 daagse opleiding wellicht nog beter is dan 1 dag. Maar, ik ben wel blij met het resultaat en kan de opleiding zeker aanbevelen. Prachtige ruimte trouwens met mooie apparatuur.

1-daagse Heftruckopleiding (gevorderd)

BLOM opleidingen verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

BLOM opleidingen heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9/10
  • checkEerste review geschreven op 11 april 2011

BLOM opleidingen

Bij BLOM opleidingen kun je een opleiding volgen voor de heftruck, reachtruck, hoogwerker of aanslaan van lasten met de bovenloopkraan (hijsen). Onze opleidingen starten altijd met een korte introductie voor meer bewustwording. Vervolgens gaan ze vooral in de praktijk aan de slag met "Learning by doing" en nemen we gedurende de opleidingsdag digitaal het theorie-examen en praktijkopdracht af.

Adam Smithstraat 41

7559 SW Hengelo