Reviews

8.9 / 10
1993 beoordelingen
Schrijf beoordeling

99% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Inhoud cursus
8.8/10
Gastvrijheid instructeur
9.4/10
Beschikbaar materieel
9/10
Voorbereiden lesstof cursus
8.2/10
Toepasbaarheid werksituatie
8.6/10
Deskundigheid instructeur
9.4/10
Uitnodiging cursus
8.6/10
Benadering instructeur
9.2/10
Indruk cursuslocatie
8.6/10
Methode lesgeven
9/10
Algemeen
8.8/10

1993 Reviews

Sjon

9/10

Goede ontvangst. Duidelijke uitleg. Ik liet de instructeur weten waar ik theoretisch nog altijd vraagtekens heb en hij heeft dit grondig aan de hand van voorbeelden uitgelegd. Ook tijdens het... Goede ontvangst. Duidelijke uitleg. Ik liet de instructeur weten waar ik theoretisch nog altijd vraagtekens heb en hij heeft dit grondig aan de hand van voorbeelden uitgelegd. Ook tijdens het praktijkgedeelte kregen we feedback op een positieve manier en deed dit met een dito houding. Kortom, een geslaagde training.


Anne

9/10

De instrustrice was heel vakkundig en gaf zelf ten alle tijden ook het goede voorbeeld. Ze was heel duidelijk en wist precies wat de individuele cursisten nodig hadden aan begeleiding. Hetzij in... De instrustrice was heel vakkundig en gaf zelf ten alle tijden ook het goede voorbeeld. Ze was heel duidelijk en wist precies wat de individuele cursisten nodig hadden aan begeleiding. Hetzij in welke mate en op welke manier. Daarbij was het ook gewoon heel gezellig. -Anne


Anoniem

9/10

Vond de 1 daagde cursus zeker goed. De meeste tijd werd besteed aan praktijk en ook nog een klein gedeelte theorie, dit zorgde ervoor dat ik goed voorbereid was.


Anoniem

9/10

We begonnen met wat uitleg vervolgt door uitleg bij de machines( uitleg die ook in je theorie voorkomt)

Daarna zijn we gaan oefenen met tussendoor je theorie examen

Tussen door...
We begonnen met wat uitleg vervolgt door uitleg bij de machines( uitleg die ook in je theorie voorkomt)

Daarna zijn we gaan oefenen met tussendoor je theorie examen

Tussen door hadden we pauze / lunch
Met opvolgend nog wat oefenen en je examen

Het werd allemaal rustig uitgelegd en iedereen kreeg de kans

De examinator/ cursus begeleider was heel vriendelijk


Marcel

10/10

De opleider is heel duidelijk met uitleg theorie en observeert goed hoe je het allemaal doet in de praktijk en de opdrachten zijn ook duidelijk die je moet oefenen, en tijdens het examen let hij ook... De opleider is heel duidelijk met uitleg theorie en observeert goed hoe je het allemaal doet in de praktijk en de opdrachten zijn ook duidelijk die je moet oefenen, en tijdens het examen let hij ook goed op of je het goed uitvoert en geeft je waar nodig tips een hele goede opleiding in mijn ogen .
Mvg Marcel van de pol


Jeffrey

9/10

Het was een interactieve dag waarbij er door de docent genoeg vragen werden gesteld op de deelnemers te triggeren zelfstandig na te denken. Daarnaast werden handelingen op de heftruck of reachtruck... Het was een interactieve dag waarbij er door de docent genoeg vragen werden gesteld op de deelnemers te triggeren zelfstandig na te denken. Daarnaast werden handelingen op de heftruck of reachtruck duidelijk uitgelegd met praktijk voorbeelden.


Marc

9/10

De cursus wordt zeer professioneel gegeven , erg duidelijk en de juiste aandachtspunten aangestipt voor het theorie gedeelte.
Mocht ik nog een keer op herhaling gaan zal het zeker weer hier zijn


Peter

9/10

De man die ons les gaf deed het met passie. Legde het allemaal goed uit en hielp goed waar het nodig was. Vond het leuk om deze cursus te doen op deze manier


Christiaan

10/10

Goede curses waarbij alles in de praktijk geoefend/behandeld wordt. En doordat er genoeg heftrucks en ruimte was kon iedereen oefenen zonder dat de rest van de groep op je vingers zat te kijken.


Robin

10/10

De stof was zeer duidelijk de quiz die van tevoren gedaan kon worden is een mooi instrument om te kijken op welke punten je wat zwakker bent en welke punten je al weet.
De instructeur was zeer...
De stof was zeer duidelijk de quiz die van tevoren gedaan kon worden is een mooi instrument om te kijken op welke punten je wat zwakker bent en welke punten je al weet.
De instructeur was zeer sociaal weet precies hoe die mensen moet benaderen op moment dat ze ergens moeite mee hebben. Hij past zich per persoon aan om tot resultaat te komen wat hij zoekt tijdens de praktijkles.