Reviews

8.9 / 10
2016 beoordelingen
Schrijf beoordeling

99% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Inhoud cursus
8.6/10
Gastvrijheid instructeur
9.4/10
Beschikbaar materieel
9/10
Voorbereiden lesstof cursus
8.2/10
Toepasbaarheid werksituatie
8.6/10
Deskundigheid instructeur
9.4/10
Uitnodiging cursus
8.6/10
Benadering instructeur
9.2/10
Indruk cursuslocatie
8.6/10
Methode lesgeven
9/10
Algemeen
8.8/10

2016 Reviews

Anoniem

9/10

De instructeur legde alles heel goed en begrijpelijk uit en was heel behulpzaam als je vragen had en hij liet alles heel duidelijk zien van de bediening van de verschillende heftrucks


Anoniem

9/10

Het was zeer fijn dat het een 2 daagse cursus was. Ik had lekker de tijd om de theorie en praktijk te kunnen beoefenen. Instructeur Yannik was heel relaxed en gaf ook heel duidelijk les. Ik voelde... Het was zeer fijn dat het een 2 daagse cursus was. Ik had lekker de tijd om de theorie en praktijk te kunnen beoefenen. Instructeur Yannik was heel relaxed en gaf ook heel duidelijk les. Ik voelde me heel chill bij hem. Geen stress, geen haast. Gewoon alles lekker rustig aan. Af en toe grapjes maken en af en toe weer serieus aan de gang. Naast dat vond ik de locatie en tijd wel fijn. (07:00 - 14:30).


Anoniem

8/10

Het was mooi duidelijk hoe alles werd uitgelegd....alleen had s morgens 1 persoon er niet veel zin in.....maar dat heb je met zulk volk!! Die het vaak voor anderen willen verpesten...maar de... Het was mooi duidelijk hoe alles werd uitgelegd....alleen had s morgens 1 persoon er niet veel zin in.....maar dat heb je met zulk volk!! Die het vaak voor anderen willen verpesten...maar de lerares heeft dat goed opgepakt.


Ivana Bobekova

10/10

I took this course about a month ago in Deventer. The course was great and very useful for me! I work as a team lead/floor manager at PicNic FC/DC and all of the safety sules, attention points and... I took this course about a month ago in Deventer. The course was great and very useful for me! I work as a team lead/floor manager at PicNic FC/DC and all of the safety sules, attention points and practical knowledge I gained during the course are applicable in the daily basis during my shift. I now understand not only what is the right way to use certain machines, but also the difficulty, attention and effort standing behind it. I can better understand my employees and be more empathetic when they make a mistake or are working slower than the targeted speed. Also, learning to manage a RT was very difficult for me (not to mention that my SV signed me up for a Dutch course, when I only speak limited Dutch). Still, the instructor Eric was very kind and patient. He made sure to explain everything to me and another coursist in English, after presenting everything in Dutch first and took 1:1 time with each of us. He took interest in our personal stories and worked with us to achieve what is best and most useful for our needs. Eric was great at giving tips, providing feedback, had a super hands-on approach and was very descriptive and articulate while talking. He showed everything while telling ... He was constantly giving examples from his career or his past experiences training people. There was no judgement and mistakes were received with a warm smile and no condescending tone ... Eric was a great communicator and an even better person. He managed to create a bond with each of us for only 2x days of a course and worked on making is feel safe to make mistakes, building up our confidence and last but not liest, gifting is the skill of being able to safely and smartly use, handle and care for heavy machinery (RT, HT, EPT, etc). Thank you BLOM for being so useful and training your instructors to serve as inspiration!


Lars

8/10

De cursus werd op een leuke manier gegeven waardoor theorie en praktijk niet saai was. Ook hadden we een leuke gemixte groep van mannen en vrouwen (jong en oud)


Anoniem

7/10

Het was herhaling, dus moet je eigenlijk alles nog wel weten, ik had gedacht dat we nog wel wat meer theorie zouden doornemen, verder zat de cursus wel goed in elkaar , voldoende tijd voor examen


Eddy Mensen / ATM Moerdijk

9/10

Helder en duidelijke uitleg over het gene wat er van je verwacht wordt , vooraf de theorie stof doornemen en met vragen gewoon meteen stellen .
instructeur straalt rust en kalmte uit ,met...
Helder en duidelijke uitleg over het gene wat er van je verwacht wordt , vooraf de theorie stof doornemen en met vragen gewoon meteen stellen .
instructeur straalt rust en kalmte uit ,met links en rechts een grapje en een kritische terugvraag waardoor de herhaal cursus echt een fluitje van een cent wordt .


Anoniem

8/10

De cursus wordt op een ontspannen manier ingeleid. Eerst worden de belangrijke theoretische aspecten besproken (uitgelegd en toegelicht), daarna mochten de cursusisten wat oefenen met de... De cursus wordt op een ontspannen manier ingeleid. Eerst worden de belangrijke theoretische aspecten besproken (uitgelegd en toegelicht), daarna mochten de cursusisten wat oefenen met de transportvoertuigen, later het theorie-examen, gevolgd door praktijkopdrachten voor de voertuigen. Een goede opbouw m.i..


Anoniem

8/10

Even weer met de neus op de feiten gedrukt mbt de veiligheid en omgaan met de truck. Ook goed dat er weer een theorie examen word afgenomen om je geheugen op te frissen mbt de regels en veiligheid


Ruud

9/10

Erg duidelijk en goede uitleg van de kundige instructeur. heel fijn dat er 5 verschillende soorten heftrucks aanwezig zijn, zodat je kunt oefenen met verschillende bedienings mogelijkheden. ook... Erg duidelijk en goede uitleg van de kundige instructeur. heel fijn dat er 5 verschillende soorten heftrucks aanwezig zijn, zodat je kunt oefenen met verschillende bedienings mogelijkheden. ook genoeg parkeerplaatsen en makkelijk te vinden via navigatie. kortom: zeer tevreden. jammer dat er geen lunch aanwezig is.