Reviews

8.9 / 10
2005 beoordelingen
Schrijf beoordeling

99% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Inhoud cursus
8.6/10
Gastvrijheid instructeur
9.4/10
Beschikbaar materieel
9/10
Voorbereiden lesstof cursus
8.2/10
Toepasbaarheid werksituatie
8.6/10
Deskundigheid instructeur
9.4/10
Uitnodiging cursus
8.6/10
Benadering instructeur
9.2/10
Indruk cursuslocatie
8.6/10
Methode lesgeven
9/10
Algemeen
8.8/10

2005 Reviews

Pascal

7/10

Heel vreemd dat er geen les materiaal is en geen theorie de praktijk was fantastisch. vindt de opleiding belachelijk duur en wel heel makelijk van de firma Blom om een link te sturen voor het... Heel vreemd dat er geen les materiaal is en geen theorie de praktijk was fantastisch. vindt de opleiding belachelijk duur en wel heel makelijk van de firma Blom om een link te sturen voor het theorie gedeelte. en daarbij miste ik de lunch een simpel broodje was al genoeg geweest.
voor de tarieven die jullie hanteren moet dat toch wel mogelijk zijn.
denk dat wij als New Forrest op zoek gaan naar een ander bedrijf voor deze opleidingen
de instructeur was zeer goed geweldige kerel


Anoniem

9/10

Duidelijk samenvattende bespreking vooraf waarbij de hoofdzaken te woord komen. Je word goed geholpen als je vragen hebt en bij het praktijk heb je veel vrijheid en genoeg tijd om te wennen aan de... Duidelijk samenvattende bespreking vooraf waarbij de hoofdzaken te woord komen. Je word goed geholpen als je vragen hebt en bij het praktijk heb je veel vrijheid en genoeg tijd om te wennen aan de machines.


Ahmed

9/10

De manier hoe die mannen de les geven was heel goed en
Zijn waren echt professioneel bezig met de groep.ze hebben
Onze vragen beantwoorden en heel belangrijk informatie gegeven over...
De manier hoe die mannen de les geven was heel goed en
Zijn waren echt professioneel bezig met de groep.ze hebben
Onze vragen beantwoorden en heel belangrijk informatie gegeven over veiligheid,technische,manoeuvreren?.
Dat was heel leerzaam en nuttig.


Luuk

10/10

Onze instructeur Dennis heeft een zeer goede kennis van zaken, met zelf jarenlange ervaring op de verschillende heftrucks. Hierdoor was de cursus op zowel praktisch als theoretisch vlak heel erg... Onze instructeur Dennis heeft een zeer goede kennis van zaken, met zelf jarenlange ervaring op de verschillende heftrucks. Hierdoor was de cursus op zowel praktisch als theoretisch vlak heel erg goed te doen.


Ari

9/10

De instructeur, Paul, is een zeer ervaren, top leraar met een gezond dosis humor. Zijn inzet was 100 procent, en begeleidde ons allemaal (5 leerlingen) tegelijk in zijn eentje, vakkundig onze fouten... De instructeur, Paul, is een zeer ervaren, top leraar met een gezond dosis humor. Zijn inzet was 100 procent, en begeleidde ons allemaal (5 leerlingen) tegelijk in zijn eentje, vakkundig onze fouten voorspelde en tijdig aangaf wat we precies moesten weten.


M H

9/10

Ik heb in Amsterdam Sloterdijk een cursus gevolgd. Fijne en gezellige atmosfeer en veel geleerd bij Paul. Je wordt meteen verwelkomd met koffie en thee. Ik heb veel plezier gehad. Hartelijk dank... Ik heb in Amsterdam Sloterdijk een cursus gevolgd. Fijne en gezellige atmosfeer en veel geleerd bij Paul. Je wordt meteen verwelkomd met koffie en thee. Ik heb veel plezier gehad. Hartelijk dank voor de cursus!


Anoniem

9/10

Was bij de locatie in Rotterdam fortunaweg ,top begeleider heeft z?n geduld met jou om jou te leren, goeie uitleggen gegeven TOP Geen woord voor hem.
Geachte naam , S.Anastatia


Anoniem

8/10

Fijne praktijkgerichte leraar.
Cursus starttijd 11.00u was wat lastig ivm ook geen pauze moment ingebouwd, Zelf aangegeven honger te hebben en wat gegeten. Dat was geen enkel probleem voor de...
Fijne praktijkgerichte leraar.
Cursus starttijd 11.00u was wat lastig ivm ook geen pauze moment ingebouwd, Zelf aangegeven honger te hebben en wat gegeten. Dat was geen enkel probleem voor de leraar.
Uiteindelijk veel geleerd en een leuke halve dag gehad.


Anoniem

8/10

De praktijk cursus waar ik een 8 aangeef was onderbouwd, goede uitleg van de hoogwerkers als technische vragen, en er was tijd als ruimte voor vragen waar je respons op kreeg en tijd om rustig de... De praktijk cursus waar ik een 8 aangeef was onderbouwd, goede uitleg van de hoogwerkers als technische vragen, en er was tijd als ruimte voor vragen waar je respons op kreeg en tijd om rustig de opdrachten uit te voeren/ uit te proberen.
De theorie, kan alleen maar zeggen dat ik dit een grote flop vindt. Je kunt telkens weer oefenvragen doornemen als aan klikken, maar bij de oefenvragen kom ik vragen tegen die ik in de theorie stof nergens tegen kom of lees bv. de vlucht diagram als maximale hef stand van de hoogwerker. Ik heb liever 4 uur theorie les waar je vragen kunt stellen en uitleg krijgt over bepaalde situaties en aansluitend 4 uur praktijk les. Ik nu nog steeds geen antwoord op bepaalde vragen die gesteld worden bij de oefen examen vragen en dat vindt ik jammer.


Anoniem

9/10

De instructeur legde alles heel goed en begrijpelijk uit en was heel behulpzaam als je vragen had en hij liet alles heel duidelijk zien van de bediening van de verschillende heftrucks