Reviews

8.9 / 10
1998 beoordelingen
Schrijf beoordeling

99% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Inhoud cursus
8.6/10
Gastvrijheid instructeur
9.4/10
Beschikbaar materieel
9/10
Voorbereiden lesstof cursus
8.2/10
Toepasbaarheid werksituatie
8.6/10
Deskundigheid instructeur
9.4/10
Uitnodiging cursus
8.6/10
Benadering instructeur
9.2/10
Indruk cursuslocatie
8.6/10
Methode lesgeven
9/10
Algemeen
8.8/10

1998 Reviews

Chris

7/10

De examenators waren perfect
Alleen de verwarming mag wel aan en het is wel prettig als we koffie en pauze in een afgesloten ruimte kunnen houden waardoor je niet op de werkvloer staat of zit...
De examenators waren perfect
Alleen de verwarming mag wel aan en het is wel prettig als we koffie en pauze in een afgesloten ruimte kunnen houden waardoor je niet op de werkvloer staat of zit
Voor de rest ben ik zeer tevreden


Anoniem

10/10

Deze man doet het heel serieus strikt en met een grapje
Dat is serieus een 10 waard. Heb van Cor ook Hijs cursus in verleden gekregen hij doet het nog steeds heel goed.


Bryan D

10/10

Duidelijke uitleg theorie en praktijk gedeelte
Alle vragen worden netjes beantwoord/uitgelegd
1ste dag op heftruck om gelijk aan te voelen wel fijn
Leraar mooi positief en vrolijk Duidelijke uitleg theorie en praktijk gedeelte
Alle vragen worden netjes beantwoord/uitgelegd
1ste dag op heftruck om gelijk aan te voelen wel fijn
Leraar mooi positief en vrolijk

Gr Bryan


Pascal

7/10

Heel vreemd dat er geen les materiaal is en geen theorie de praktijk was fantastisch. vindt de opleiding belachelijk duur en wel heel makelijk van de firma Blom om een link te sturen voor het... Heel vreemd dat er geen les materiaal is en geen theorie de praktijk was fantastisch. vindt de opleiding belachelijk duur en wel heel makelijk van de firma Blom om een link te sturen voor het theorie gedeelte. en daarbij miste ik de lunch een simpel broodje was al genoeg geweest.
voor de tarieven die jullie hanteren moet dat toch wel mogelijk zijn.
denk dat wij als New Forrest op zoek gaan naar een ander bedrijf voor deze opleidingen
de instructeur was zeer goed geweldige kerel


Anoniem

9/10

Duidelijk samenvattende bespreking vooraf waarbij de hoofdzaken te woord komen. Je word goed geholpen als je vragen hebt en bij het praktijk heb je veel vrijheid en genoeg tijd om te wennen aan de... Duidelijk samenvattende bespreking vooraf waarbij de hoofdzaken te woord komen. Je word goed geholpen als je vragen hebt en bij het praktijk heb je veel vrijheid en genoeg tijd om te wennen aan de machines.


Ahmed

9/10

De manier hoe die mannen de les geven was heel goed en
Zijn waren echt professioneel bezig met de groep.ze hebben
Onze vragen beantwoorden en heel belangrijk informatie gegeven over...
De manier hoe die mannen de les geven was heel goed en
Zijn waren echt professioneel bezig met de groep.ze hebben
Onze vragen beantwoorden en heel belangrijk informatie gegeven over veiligheid,technische,manoeuvreren?.
Dat was heel leerzaam en nuttig.


Luuk

10/10

Onze instructeur Dennis heeft een zeer goede kennis van zaken, met zelf jarenlange ervaring op de verschillende heftrucks. Hierdoor was de cursus op zowel praktisch als theoretisch vlak heel erg... Onze instructeur Dennis heeft een zeer goede kennis van zaken, met zelf jarenlange ervaring op de verschillende heftrucks. Hierdoor was de cursus op zowel praktisch als theoretisch vlak heel erg goed te doen.


Ari

9/10

De instructeur, Paul, is een zeer ervaren, top leraar met een gezond dosis humor. Zijn inzet was 100 procent, en begeleidde ons allemaal (5 leerlingen) tegelijk in zijn eentje, vakkundig onze fouten... De instructeur, Paul, is een zeer ervaren, top leraar met een gezond dosis humor. Zijn inzet was 100 procent, en begeleidde ons allemaal (5 leerlingen) tegelijk in zijn eentje, vakkundig onze fouten voorspelde en tijdig aangaf wat we precies moesten weten.


M H

9/10

Ik heb in Amsterdam Sloterdijk een cursus gevolgd. Fijne en gezellige atmosfeer en veel geleerd bij Paul. Je wordt meteen verwelkomd met koffie en thee. Ik heb veel plezier gehad. Hartelijk dank... Ik heb in Amsterdam Sloterdijk een cursus gevolgd. Fijne en gezellige atmosfeer en veel geleerd bij Paul. Je wordt meteen verwelkomd met koffie en thee. Ik heb veel plezier gehad. Hartelijk dank voor de cursus!


Anoniem

9/10

Was bij de locatie in Rotterdam fortunaweg ,top begeleider heeft z?n geduld met jou om jou te leren, goeie uitleggen gegeven TOP Geen woord voor hem.
Geachte naam , S.Anastatia