Reviews

8.9 / 10
2079 beoordelingen
Schrijf beoordeling

99% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Inhoud cursus
8.6/10
Gastvrijheid instructeur
9.4/10
Beschikbaar materieel
9/10
Voorbereiden lesstof cursus
8.2/10
Toepasbaarheid werksituatie
8.6/10
Deskundigheid instructeur
9.4/10
Uitnodiging cursus
8.6/10
Benadering instructeur
9.2/10
Indruk cursuslocatie
8.6/10
Methode lesgeven
9/10
Algemeen
8.8/10

2079 Reviews

Anoniem

9/10

Leuke en leerzame les van Jos. Heeft alle materialen op een goede manier uitgelegd dat het nog steeds blijft hangen. Een goudeerlijke man met veel ervaring die ook van aanpakken houd.


Mats

8/10

Goed

Verbeterpunten?

Variatie in lasten


Juan

9/10

Duidelijke les waar vooraf ook de cursist verantwoordelijkheid moet nemen i.v.m. de leerstof. Er zijn genoeg transportmiddelen aanwezig, uitleg hierover was duidelijk. In mijn ervaring een nette... Duidelijke les waar vooraf ook de cursist verantwoordelijkheid moet nemen i.v.m. de leerstof. Er zijn genoeg transportmiddelen aanwezig, uitleg hierover was duidelijk. In mijn ervaring een nette leerruimte en een oplettende begeleider.


Frank Hanhart

8/10

De instructrice was heel duidelijk wat ze van ons verlangde.
Na het incident reageerde ze direct, gooide ze het programma om, zodat we toch het examen konden afronden. Heel sterk van haar. De instructrice was heel duidelijk wat ze van ons verlangde.
Na het incident reageerde ze direct, gooide ze het programma om, zodat we toch het examen konden afronden. Heel sterk van haar.
Met vriendelijke groet,
Frank Hanhart


Noureddine

10/10

Het was goed uitgelegd goede training en zeker goede oefeningen waardoor ik de controle van de stapelaar goed in de hand heb gehad en vooral de lerares (amy) was ook heel duidelijk met de uitleg en... Het was goed uitgelegd goede training en zeker goede oefeningen waardoor ik de controle van de stapelaar goed in de hand heb gehad en vooral de lerares (amy) was ook heel duidelijk met de uitleg en de verbeter punten met vriendelijke groet Noureddine Azougagh


Anoniem

7/10

Niet iedereen is digi- taalvaardig en je hebt taal denkers en beeld denkers, ook mensen die niet kunnen leren via een beeldscherm.
In het lesmateriaal zou meer voorbeeldplaatjes(foto)...
Niet iedereen is digi- taalvaardig en je hebt taal denkers en beeld denkers, ook mensen die niet kunnen leren via een beeldscherm.
In het lesmateriaal zou meer voorbeeldplaatjes(foto) gebruikt kunnen worden in hoofdstuk 2.
Ook zou het handig zijn om de quis vragen naast het lesboek te kunnen leggen om zo nog beter te leren.
Voor de praktijk examen opdrachten oefenen is krap voldoende ruimte/ tijd voor ingedeeld.
Gelijk behandeling mag naar een hoger niveau getrokken worden.
Het geheel niet als negatief ervaren, bovenstaande bedoeld als opbouwende kritiek.


Mark Roos

10/10

We kwamen aan en werden al heel vriendelijk opgevangen.
De dame die de cursus uit lag deed het erg netje
Als je de vraag niet snapte lag ze het nog een keer uit alleen dan onder 4 ogen...
We kwamen aan en werden al heel vriendelijk opgevangen.
De dame die de cursus uit lag deed het erg netje
Als je de vraag niet snapte lag ze het nog een keer uit alleen dan onder 4 ogen
De luch was ook super dat het bij de cursus inbegrepen zat
De loods zag er erg netjes uit
Het enige nadeel was dat de lood erg koude temperatuur was

De dame die de cursus gaf krijgt van mij 5 steren

Groeten Mark Roos


Anoniem

7/10

Cursus begint veel te vroeg smorgens.
Slecht dat er geen geseald pasje/bewijs van cursus is .
Te koud op de locatie.
Slechte voorbereiding, door toegestuurde vragen lijst. Via de...
Cursus begint veel te vroeg smorgens.
Slecht dat er geen geseald pasje/bewijs van cursus is .
Te koud op de locatie.
Slechte voorbereiding, door toegestuurde vragen lijst. Via de mail.


Anoniem

10/10

Ik heb vandaag 12-10-2022 mijn cursus heftruck gedaan en daarbij geslaagt Instructeur Amy was een topper legde alles duidelijk uit voelde me daar al snel op me gemak kom zeker terug bij blom echte... Ik heb vandaag 12-10-2022 mijn cursus heftruck gedaan en daarbij geslaagt Instructeur Amy was een topper legde alles duidelijk uit voelde me daar al snel op me gemak kom zeker terug bij blom echte aanrader top dag gehad


Anoniem

10/10

Theorie wordt tijdens praktijk ook nog uitgelegd, heel veel situaties worden geoefend dus voorbereid op zowat alles. Marco gaf duidelijke instructies en begeleide de training geweldig, hield de rust... Theorie wordt tijdens praktijk ook nog uitgelegd, heel veel situaties worden geoefend dus voorbereid op zowat alles. Marco gaf duidelijke instructies en begeleide de training geweldig, hield de rust erin en legde de verbeter punten voortdurend uit.