Reviews

8.9 / 10
2015 beoordelingen
Schrijf beoordeling

99% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Inhoud cursus
8.6/10
Gastvrijheid instructeur
9.4/10
Beschikbaar materieel
9/10
Voorbereiden lesstof cursus
8.2/10
Toepasbaarheid werksituatie
8.6/10
Deskundigheid instructeur
9.4/10
Uitnodiging cursus
8.6/10
Benadering instructeur
9.2/10
Indruk cursuslocatie
8.6/10
Methode lesgeven
9/10
Algemeen
8.8/10

2015 Reviews

Anoniem

9/10

The assessment was so good and with the love given to the people coming for the training. I feel so and welcomed. The instructor was friendly and give room to ask questions if you didnt understand... The assessment was so good and with the love given to the people coming for the training. I feel so and welcomed. The instructor was friendly and give room to ask questions if you didnt understand and also ready to explain it well the way you will understand it.


Mies

9/10

De examinator Dennis is lekker kort en duidelijk en hij legt de zaken goed uit. Na een warm welkom en het voorstellen weet hij hoe je heet en waar je werkt.
Dennis weet daardoor de mensen te...
De examinator Dennis is lekker kort en duidelijk en hij legt de zaken goed uit. Na een warm welkom en het voorstellen weet hij hoe je heet en waar je werkt.
Dennis weet daardoor de mensen te boeien wat zijn vruchten afwerpt.
Op zijn Amsterdams gezegd: Dennis is een goede pik..


Ivan A. G. Galagorri

9/10

The instructor was always paying attention to every detail of what we were doing, and was able to explain everything clearly and adapting himself to the possibilities and handicaps of everyone.


Anoniem

10/10

Het was een fijne instructeur die voor ons ( groepje van 4 ) de tijd nam. Duidelijke instructies en goede uitleg heeft hij gegeven. Heb veel aan deze cursus gehad en veel geleerd in 2 dagen. Ik zal... Het was een fijne instructeur die voor ons ( groepje van 4 ) de tijd nam. Duidelijke instructies en goede uitleg heeft hij gegeven. Heb veel aan deze cursus gehad en veel geleerd in 2 dagen. Ik zal zeker Blom opleidingen bij iedereen aanraden.


Said

9/10

Goed

Verbeterpunten?

Geen


Jan

9/10

Het was goed en duidelijk uitgelegd de theorie als ook de praktijk ook genoeg tijd om te trainen met de heftruck en de stapelbaar had nog niet met de stapelbaar gewerkt ,het was een leuke ervaring


SVI

8/10

Goed

Verbeterpunten?

Niks


Synthos

8/10

Fijn

Verbeterpunten?

Te druk


Perfetto van Melle

10/10

Geweldig

Verbeterpunten?

Geen


Anoniem

8/10

Ik heb de cursus als zeer prettig ervaren. Goede rustige uitleg van Yannick. En vooral erg duidelijk. Voor zijn 22 jaar komt hij erg volwassen en standvastig over. Goede instrucreur.