9 /10

checkbox99% beveelt BLOM opleidingen aan!

schildAangesloten bij het Feedback Company keurmerkWat betekent dit?

Algemeen
Benadering instructeur
Beschikbaar materieel

Milian

SterSterSterSterLege ster

Vond zelf dat het bij het examen vrij wel bijna alles goed ging op paar hele kleine dingen na zoals dat ik 1 opdracht fout had gedaan omdat ik met de heftruck vorken iets te ver er hem doorheen haalde waardoor er een buisje op de grond viel al was dit van te voren helemaal niet vermeld en werd die oefening ook niet laten zien dus vind het dan wel opmerkelijk dat je daar dan zo zwaar op aangekeken word terwijl ik die opdracht nog nooit gedaan had verder werd er gezegd dat ik niet genoeg achteruit keek. Vond dat ook wel raar want ja het klopt dat ik begin de dag dat ik paar keer vergat achteruit te kijken maar tijdens het examen zelf keek ik altijd achteruit. Dus vond zelf wel dat ik redelijk goed het examen had gereden maar het resultaat zei helaas anders hopelijk kan ik het de volgende keer halen.

Product of service:
1 daagse code 95 Heftruck (nascholing)

SterSterSterSterLege ster

Leuke instructeur, Mooi materiaal. Echter alleen jammer van de locatie... instructie lokaal wat klein als je met een grote groep bent. Ook ooit wat overlast van de ANWB die voor in het pand gelegen zit.

Dario De Matteo

I had a very good experience with this forklift course. The instructor explained everything clearly and made the training easy to understand. The practical part was very helpful and well organized. I feel more confident operating a forklift now. I highly recommend this course to anyone who wants to learn or improve their forklift skills

1-daagse Heftruckopleiding (gevorderd)

SterSterSterSterLege ster

Gisteren reachtruck training gehad van Marco in Leeuwarden. Marco is een vakbekwame trainer die op een zeer prettige manier les geeft. Communiceert duidelijk en geeft je tips wanneer hij ziet dat je even vast loopt, De dag begon met een stuk theorie. Vervolgens gingen we meters maken met de reachtruck en de daarbij behorende oefeningen. Het theorie examen werd behaald op de tablet. Tot slot wat erg fijn was: om de 2 uren even een korte pauze. Hierdoor werd je weer even fris in het hoofd en houdt iedereen de aandacht erbij. Top gedaan ??

1-daagse Reachtruckopleiding (gevorderd)

Lesmateriaal is duidelijk en goed te gebruiken. Instructeur netjes, duidelijk en prettig, Locatie op zich prima maar niet met zoveel deelnemers, waarom meer cursisten dat heftrucks?? Op zich zou er best een koekje of broodje af kunnen aangezien er vooraf echt bekend is wie er komen.

Gul Ahmad Nasir

Ik ben zeer tevreden over de opleiding. De uitleg was duidelijk en goed gestructureerd. De docent nam de tijd om vragen te beantwoorden en gaf praktische voorbeelden, waardoor de les makkelijk te begrijpen was. Ik heb veel nuttige kennis opgedaan die ik in de praktijk kan gebruiken.

Manuela

SterSterSterSterLege ster

Een goede instructeur die duidelijke instructies geeft. De laagdrempeligheid maakt de sfeer fijn en ontspannen, waardoor je minder stress voelt. De instructeur let goed op en probeert naar beste kunnen te anticiperen, maar ik vind persoonlijk dat de grootte van de groep een nadeel is.

Product of service:
Veilig werken met de Electropallettruck en Stapelaar (beginner + gevorderd)

SterSterSterSterLege ster

Relaxte sfeer en heldere uitleg. Dennis is zeer praktisch en neemt de tijd om je te laten wennen aan de truck en het magazijn. Verdeling theorie en praktijk op reachtruck en EPT is goed ingedeeld.

Herhaling Reachtruck

Duidelijk uitleg. Onze instructeur, was duidelijk en helder van spraak. Hij bracht het ook op een hele relaxte wijze. Hierdoor voel je je snel op je gemak en hij had handige ezelbruggetjes, om de theorie makkelijker te kunnen onthouden.

Raydan Danial

goed uitleg gehad rustig uitgelegd het ondertussen vragen stellen was behulpzaam met de theorie en het onthouden van de uitleg tijdens het praktijk goed uitleg gehad over het gebruik van de reachtruck kon altijd terecht met vragen hoe ik het beter kon doen

Mohamed Fofana

We had one of the best examinator ever. He can explain so well n correct u in the most respectful way possible and was great. Amazing company. Love it

Sven

Dennis heeft top uitgelegd zowel in het Nederlands als in het Engels voor wie dat makkelijker was en hij schoot goed te hulp ook kon je met hem een vlot praatje maken dus was helemaal top

Bas

Alles is erg duidelijk aangegeven op de website, youtube en mails. De instructeur was super fijn, maar ook super goed. Goede praktijkopdrachten die daadwerkelijk goed aansluiten bij de praktijk binnen bedrijven. Daarnaast was het herhalen van oefeningen erg fijn, aangezien herhaling de beste leermethode is. Top ervaring gehad met Harry in Heerenveen.

Anna .S

War super Schulung mit vielen nutzlichen Informationen! Der Trainer ( Lars) ganz nett und hat jedem von uns Aufmerksamkeit gegeben! Viel gelernt , Theorie sowie Praktische ?bungen! Danke !

Klaudia

The instructor was knowledgeable, clear, and approachable, which made the learning experience both effective and enjoyable. I would highly recommend this course to anyone looking to gain practical skills in a structured and supportive environment.

Herhaling Reachtruck

BLOM opleidingen verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

BLOM opleidingen heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9/10
  • checkEerste review geschreven op 11 april 2011

BLOM opleidingen

Bij BLOM opleidingen kun je een opleiding volgen voor de heftruck, reachtruck, hoogwerker of aanslaan van lasten met de bovenloopkraan (hijsen). Onze opleidingen starten altijd met een korte introductie voor meer bewustwording. Vervolgens gaan ze vooral in de praktijk aan de slag met "Learning by doing" en nemen we gedurende de opleidingsdag digitaal het theorie-examen en praktijkopdracht af.

Adam Smithstraat 41

7559 SW Hengelo

Algemeen
Benadering instructeur
Beschikbaar materieel

Milian

Product of service:
1 daagse code 95 Heftruck (nascholing)

Dario De Matteo

1-daagse Heftruckopleiding (gevorderd)

Gul Ahmad Nasir

Manuela

Product of service:
Veilig werken met de Electropallettruck en Stapelaar (beginner + gevorderd)

Raydan Danial

Mohamed Fofana