heer/mevrouw A. Stulp
11998 reviews
Energiewacht houdt te weinig rekening met verhuurders
Aardige monteurs, prima service.
Het is duidelijk dat energie wacht ook meer commercieel wordt; tarieven omhoog, inhoud abonnement negatief aangepast, dienstverlening naar beneden en minder tijd voor monteurs. Weet niet of het nog wel uit kan om een abonnement te hebben.
Heel goed
ben tevreden over de twee monteurs die hun werk netjes afwerkten
Wij hebben tot nu toe een goede ervaring met energiewacht
Betrokken werknemers
Ik vind dat men vaker langs kan komen voor een onderhoudsbeurt.
heb al jaren een onderhoudscontract bij Energiewacht. steeds vakkkundige mensen getroffen; ga graag door met dit bedrijf.
Je moet er zelf achteraan als je wil dat de ketel 1 keer in de 2 jaar wordt schoongemaakt terwijl je er maandelijks voor betaald
Prima!
Goede communicatie. De monteurs belden en vroeger of het uitkwam dat ze er eerder waren. Aardige monteurs, keurig gewerkt.
Zeer klantvriendelijk, meedenken en overleggen. Keurig op tijd.
Er is vooraf geen afspraak geweest over een reparatie op Oldenzaalsestraat 1-1. Losser
Energiewacht Service en Onderhoud verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Energiewacht Service en Onderhoud heeft de volgende resultaten bereikt:
Energiewacht houdt te weinig rekening met verhuurders
Aardige monteurs, prima service.
Heel goed
ben tevreden over de twee monteurs die hun werk netjes afwerkten
Wij hebben tot nu toe een goede ervaring met energiewacht
Betrokken werknemers
Ik vind dat men vaker langs kan komen voor een onderhoudsbeurt.
Prima!
Zeer klantvriendelijk, meedenken en overleggen. Keurig op tijd.
Energiewacht Service en Onderhoud heeft de volgende resultaten bereikt: