8.9 /10

checkbox99% beveelt BLOM opleidingen aan!

Algemeen
Benadering instructeur
Beschikbaar materieel

Sympathieke opleider die goede uitleg gaf en als je iets niet wist hoefde je hem maar te vragen en legde hij uit hoe iets in zijn werk ging. Lette goed op en als je iets fout deed zei hij dat zodat je je kon corrigeren.

Wesley

Een goede en duidelijke opleiding! Onze instructeur Randy was zeer kundig en gedreven om de lesstof goed en duidelijk over te brengen. Praktijkopdrachten zijn naast dat ze leerzaam zijn, ook erg leuk om te doen!

Olaf

Fijne instructeur, goede uitleg en begeleiding, voldoende oefentijd en oefen materieel ( verschillende heftrucks ) Ook het voortraject is goed geregeld met een online leeromgeving en instructie videos Kortom een prima cursus.

Oleh Akulov

Ik geef een 10 omdat de training duidelijk, professioneel en goed georganiseerd was. De instructeur legde alles op een begrijpelijke manier uit. Ik voel me zelfverzekerd en goed voorbereid om veilig met een heftruck te werken.

Lilian

Ik heb de 2 les dagen als zeer prettig ervaren zowel de mensen met wie ik les kreeg als de gene die de les gaf en de manier waarop

Arjan van Zanten

Marco is een hele goede leraar. Hij legt alles perfect uit. En is op zijn tijd in voor een grapje. Marco bedankt was een leerzame cursus Groetjes Arjan van Zanten

Felix

Voor mij was het een fijne cursus omdat er veel mogelijkheden waren om te oefenen. Precies dat is wat ik nodig had om meer vertrouwen te krijgen op de reachtruck

Rob Zwijgers

De les is laagdrempelig, interactief en leerzaam. Op een leuke manier wordt je met de groep meegenomen voor tekst en uitleg rondom de heftruck. De opdrachten zijn ook helder uitgelegd en simpel. De diversiteit in bedieningen van de heftrucks is ook top zodat je alles even beet gehad hebt

Luciano

????? Vandaag m?n heftruckcertificaat gehaald bij Blom in Emmen! Super fijne ervaring gehad. De instructeur neemt echt de tijd voor je, hij legt je alles rustig en duidelijk uit, en zorgt dat je je op je gemak voelt tijdens de praktijk. Zowel theorie als praktijk top geregeld. Blij dat ik hier m?n certificaat heb gehaald, dikke aanrader voor iedereen die z?n papiertje nog moet halen! Bedankt Blom, en op naar de volgende!

Vincent

"Het was een gezellige en leerzame dag met een fijne groep. Cris is een uitstekende instructeur die op een duidelijke en rustige manier uitleg geeft. Hij benoemde de fouten op een constructieve manier en gaf goede tips waar je op moet letten. Geslaagd ? super bedankt!"

Eric van Oosten

De instructeur die ons les gaf deed dat op een professionele manier, zodat het geen moment saai was. Ik heb als ervaren heftruckchauffeur toch weer het een en ander geleerd. Het was fijn om van deze persoon les gekregen te hebben.

SterSterSterSterLege ster

Ik heb veel geleerd en ben uiteraard blij met het resultaat. Er was veel persoonlijke aandacht, wat ervoor zorgde dat je niet snel de fout in kon gaan. Cursus dag 1 vond ik wat langdradig, mede doordat de opleider een nogal vlotte babbel had, werd er vaak van het onderwerp afgedwaald. Als er meer gefocust werd op de heftruck, dan waren we eerder klaar geweest. Nu waren we om 15.00 klaar. Mijn spanningsboog werd ook minder gedurende dag, doordat er zoveel (onnodig) verteld werd. Dit is mijn persoonlijke ervaring, anderen zullen dit niet erg vinden. Dag 2 vond ik fijner. Er lagen een aantal opdrachten klaar per heftruck. Hiermee konden wij na uitleg zelf aan de slag. Dit werkte prettig voor mij. Ik kon me focussen op een taak en die afronden. De tijd ging vlot voorbij. Bij trainer dag 2 meer het gevoel gehad nuttige info te krijgen!

Stefan Stoltenborg

Onze leraar was heel fijn en duidelijk! Stresste een beetje om de toets maar het kwam goed. Goede voorbereiding. Direct en duidelijke aanpak. Serieus en vakbekwaam. Heeft het uitstekend gedaan..

2-daagse Heftruckopleiding (beginner)

Dennis is een geweldige instructeur die ondanks dat hij dit werk al jaren doen niet de verbinding met de praktijk heeft verloren. Hij kan het niveau van de cursist perfect inschatten. Hij geeft duidelijke uitleg en instructie. Als je niet slaagt bij Dennis heb je ?f geen enkele vaardigheid ?f je hebt niet opgelet.

Arthur

Goede mentors, die je helpen als het even niet lekker gaat, ze hadden geduld en de lessen werden op een leuke en ontspannen mannier gegeven. Vond de mentors erg sympathiek en voelde goed aan hoe ze je konden helpen, om jou te laten slagen.

2-daagse Heftruckopleiding (beginner)

BLOM opleidingen verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

BLOM opleidingen heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.9/10
  • checkEerste review geschreven op 11 april 2011

BLOM opleidingen

Bij BLOM opleidingen kun je een opleiding volgen voor de heftruck, reachtruck, hoogwerker of aanslaan van lasten met de bovenloopkraan (hijsen). Onze opleidingen starten altijd met een korte introductie voor meer bewustwording. Vervolgens gaan ze vooral in de praktijk aan de slag met "Learning by doing" en nemen we gedurende de opleidingsdag digitaal het theorie-examen en praktijkopdracht af.

Adam Smithstraat 41

7559 SW Hengelo