Perry’s car service
Super snel geregeld
- Sterke en/of verbeterpunten?
- Goede communicatie
- Product of service:
- Harley roadglide
Super snel geregeld
Heb het heel goed ervaren. Communicatie top, alles ging vlot en klantgerichtheid ook top
Prima! Vriendelijk geholpen en snel afgewerkt!
Zeer vriendelijk, hebben veel voor ons uitgezocht en uiteindelijk tot een goed resultaat gekomen
Echt super geholpen.
Het was top! Ze hebben me goed geholpen en super vriendelijk!
We zijn nog maar net begonnen met onze samenwerking, maar tot nu toe belt er altijd iemand terug, houdt ons op de hoogte en beantwoordt al onze vragen.
Het is een prima bedrijf! Snel doeltreffend een lening geregeld
Top bedrijf
Je wordt goed op de hoogte gehouden , de eerste “stappen” gaan enorm snel wat ik als zeer prettig heb ervaren! Het laatste stukje duurt wel een behoorlijk lange tijd , maar uiteindelijk alles goed en netjes geregeld / afgehandeld.
Alles goed geregeld
Top ervaring!
Snelle en fijne ervaring met dit bedrijf.
Zeer prettige ervaring. Goede begeleiding, snel geregeld en erg betrokken medewerkers. Je voelt je echt serieus genomen en het klantcontact is top.
Super
Blokweg Groep B.V. verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Blokweg Groep B.V. heeft de volgende resultaten bereikt:
Super snel geregeld
Prima! Vriendelijk geholpen en snel afgewerkt!
Echt super geholpen.
Het was top! Ze hebben me goed geholpen en super vriendelijk!
Het is een prima bedrijf! Snel doeltreffend een lening geregeld
Top bedrijf
Alles goed geregeld
Top ervaring!
Snelle en fijne ervaring met dit bedrijf.
Super
Blokweg Groep B.V. heeft de volgende resultaten bereikt: