9 /10

checkbox97% beveelt Blokhuttenoutlet.nl aan!

nuyts

klant vriendelijk en behulpzaam

geef voldoende info bij vragen
voor ons was alles inorde
tuinhuis

Gert ter Schure

Een prettig bedrijf waar je goed ontvangen wordt. Vriendelijk personeel.

Nog niet

Snelle service
Doe zo verder
Blokhut mt lessenaarsdak

Antwoord Blokhuttenoutlet.nl

Bedankt voor uw mooie review!

Bart

Tevreden!

Updates tijdens het bestelproces: wanneer de hut in productie gaat, wat de voortgang is.
Compleet, prima kwaliteit, prima levertijd, blij met mijn schuur!
Blokhut bouwpakket

Antwoord Blokhuttenoutlet.nl

Hartelijk dank voor uw mooie review en de feedback! Daar gaan we zeker wat mee doen. Fijne dag!

Erik-Jan Haanraadts

Uitstekend

Voor het dak zou ik graag een keuzemogelijkheid hebben tussen OSB-platen en vuren planken. Meer nadrukkelijk vermelden dat bij een lessenaarsdak de bovenste planken van de voor- en achterwand verschillend zijn.
Duidelijke communicatie. Goed product. Snel en vriendelijk contact. Handige video's.
Blokhut met lessenaarsdak

Antwoord Blokhuttenoutlet.nl

Goedemorgen meneer Haanraadts, Bedankt voor uw mooie review en ook bedankt voor de duidelijke feedback. Daar gaan we zeker wat mee doen. Veel plezier van uw blokhut en een fijne dag gewenst! Groetjes Team BlokhuttenOutlet

Wil

Goede kwaliteit en snelle levering

Groot assortiment
Ga zo door
Schuur

Antwoord Blokhuttenoutlet.nl

Goedemorgen meneer Mol, Harstikke bedankt voor uw mooie review! Heel veel plezier van uw blokhut en een fijn en stralend (voorjaar en zomer gewenst! Groetjes Team BlokhuttenOutlet

Petra en Marcel

Fantastisch! Gevonden via Google, super website, toch naar Emmen gereden voor invulling van de details. Prachtig product, goede uitleg, levering correct en volgens afspraak. Goede uitleg gekregen over de opbouw, de blokhut stond zo en is nu de ster van ons volkstuinencomplex, we zijn erg blij en tevreden :-)

Goede uitleg, communicatie, veel mogelijkheden, duidelijke prijzen
Wat ons betreft niet, het hele proces is geweldig verlopen.
Blokhut met overkapping

Antwoord Blokhuttenoutlet.nl

Goedemorgen Petra en Marcel, hartelijk dank voor jullie prachtige review. Dat is een lekker begin van de week! We doen het met alle liefde en wat fijn dat jullie blokhut nu het pronkstuk is van de volkstuin. Heel veel plezier ermee! Een fijne dag gewenst namens Team BlokhuttenOutlet!

Hans

Oprecht: top. Vlotte, duidelijke en vriendelijke communicatie. Kwaliteit tuinhuis voldoet.

Duidelijke foto's etc.
Zoekfunctie, filtermogelijkheden kunnen misschien nog wat gestroomlijnder.
Tuinhuis plat dak.

Antwoord Blokhuttenoutlet.nl

Goedemorgen meneer Thomas, Wat een fijne start van onze werkweek. Hartelijk dank voor de mooie review! Een fijne dag gewenst namens Team BlokhuttenOutlet

Bram Heindryckx

Goede communicatie ivm bestelling en leveren. Plannen om te bouwen zouden nog iets gedetailleerder mogen voor sommige onderdelen (dak en dakbedekking, afwerkingsplanken). Ook soort schroeven die aangeraden worden (10 cm) werden niet mee geleverd bij pakket, enkel kortere schroeven. Veel verschillende soorten koppen bij zelfde lengte schroeven, wat het installeren moeilijker maakt.

Plan voor installeren zou gedetailleerd kunnen voor sommige zaken.
Duidelijk plan hoe je blokhut eruit gaat zien. Goede communicatie ivm ontwerp en levering.
Blokhut met overkapping kapschuur

Antwoord Blokhuttenoutlet.nl

Goedemorgen Bram, Wat een fijne, positieve en leerzame feedback. Daar kunnen we wat mee! Veel plezier van uw blokhut en een fijne dag namens Team BlokhuttenOutlet!

Karin de Koning

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Er ontbreekt een plank.

Graag contact, zie diverse mails. Telefoon wordt niet beantwoord.
Bestellen ging gemakkelijk, levering ging goed.
Product of service:
Levering blokhut uitstekend. 28 november gemeld dat 1 plank te weinig is geleverd. Toegezegd dat plank nageleverd zou worden. We hebben niets ontvangen. Geen reactie op diverse mails. De telefoon wordt nooit beantwoord.

Antwoord Blokhuttenoutlet.nl

Goedemorgen mevrouw de Koning, Wat ontzettend vervelend dat de plank nog niet bij u geleverd is. De plank is geproduceerd voor u en verzonden met DHL. DHL blijft hier in gebreke en wij zijn inmiddels een onderzoek gestart om de locatie van de plank te achterhalen. We hopen dat de plank alsnog zo snel mogelijk door DHL bij u geleverd wordt en dat u veel plezier van uw blokhut mag gaan ervaren. Alvast fijne feestdagen gewenst namens Team BlokhuttenOutlet

Geelen

Duidelijke website, reageren snel op vragen, fijne spullen

Hele snelle vriendelijke reactie op vragen
overkapping

Antwoord Blokhuttenoutlet.nl

Hartelijk dank voor uw mooie review! Daar worden we blij van :). Fijne dag gewenst namens Team BlokhuttenOutlet

Timotuin

SterSterSterSterLege ster

de blokhut moest op maat gemaakt worden en dat was totaal geen probleem.Tijdens het bouwen klopte ook alles.

vriendelijk,behulpzaam,snel antwoord geven,goede kwaliteit product
blokhut 2.20x2.20

Antwoord Blokhuttenoutlet.nl

Goedemorgen! Wat leuk om te lezen dat u zo enthousiast en positief bent over ons. Daar doen we het voor! Hopelijk gaan we u terugzien in de toekomst :) Fijne dag namens Team BlokhuttenOutlet!

Van der Laan

Top bedrijf

Snelle reactie op vragen
Schuurtje

Antwoord Blokhuttenoutlet.nl

Goedemorgen Jan en Lia, Hartelijk dank voor de mooie woorden. Veel plezier van jullie blokhut! Groetjes Team BlokhuttenOutlet

Geantwoord op

Blokhuttenoutlet.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Blokhuttenoutlet.nl heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9/10
  • checkEerste review geschreven op 30 oktober 2017

Blokhuttenoutlet.nl

Wij hebben voor iedere tuin de ideale oplossing. Met liefde uit eigen Nederlandse productiefabriek.

Phileas Foggstraat 37

7825 AK Emmen

nuyts

klant vriendelijk en behulpzaam

geef voldoende info bij vragen
voor ons was alles inorde
tuinhuis

Gert ter Schure

Een prettig bedrijf waar je goed ontvangen wordt. Vriendelijk personeel.

Nog niet

Snelle service
Doe zo verder
Blokhut mt lessenaarsdak

Antwoord Blokhuttenoutlet.nl

Bedankt voor uw mooie review!

Bart

Tevreden!

Compleet, prima kwaliteit, prima levertijd, blij met mijn schuur!
Blokhut bouwpakket

Ga zo door
Schuur

Petra en Marcel

Goede uitleg, communicatie, veel mogelijkheden, duidelijke prijzen
Wat ons betreft niet, het hele proces is geweldig verlopen.
Blokhut met overkapping

Hans

Duidelijke foto's etc.
Zoekfunctie, filtermogelijkheden kunnen misschien nog wat gestroomlijnder.
Tuinhuis plat dak.

Bram Heindryckx

Plan voor installeren zou gedetailleerd kunnen voor sommige zaken.
Blokhut met overkapping kapschuur

Karin de Koning

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Er ontbreekt een plank.

Graag contact, zie diverse mails. Telefoon wordt niet beantwoord.
Bestellen ging gemakkelijk, levering ging goed.

Geelen

Duidelijke website, reageren snel op vragen, fijne spullen