8.9 /10

checkbox95% beveelt Bloedwaardentest aan!

Marco

Mijn ervaring met dit bedrijf was zeer positief. De service was snel en duidelijk, en alles werd efficiënt afgehandeld. De communicatie was helder, waardoor ik precies wist waar ik aan toe was. Ik zou dit bedrijf zeker aanraden aan anderen die op zoek zijn naar een betrouwbare en vlotte dienstverlening.

Benjamin Virrion

I have a very good experience until now

Patrick Visser

Duidelijke website, snelle levering en prima opvolging bij vragen.

Arsenii

I ordered a test kit and then, when I got the kit, I went to a hospital to get my blood taken. I received the results in a few days. Everything was just smooth and clear. I am really glad I used this service. I only wish that it would be possible to register on the English language website too.

Marc Tromp

Positief

Lenny

Top, goede instructies bijgeleverd

Bouman

Heel fijn om zelf een vinger aan de pols te kunnen houden, zonder afhankelijk te zijn van de reguliere medische sector.

Sylwia

Veilig , betrouwbaar en snel

Willem Berkvens

Duidelijke communicatie , duidelijk proces en snel

danny van haaf

hele fijne instantie. De test was snel binnen en ik kon makkelijk een afspraak maken in het dorp. het terug krijgen van de uitslag was binnen de gestelde tijd en er is zelfs een consult mogelijk. heel fijn want mijn eigen arts wil hier niets van weten en weigert mij te adviseren zelfs.

henk

snel geleverd en snelle uitslag

Frank

Super geregeld alles ik ben zeer tevreden En zou bloedwaarden test echt aan bevelen topp 10 plus 👌👌

Bloedwaardentest verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Bloedwaardentest heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.9/10
  • checkEerste review geschreven op 27 mei 2019

Bloedwaardentest

Je kunt bij Bloedwaardentest zelf labonderzoek aanvragen zonder verwijsbrief van je huisarts en bloedonderzoek laten doen op 800 prikposten in Nederland door een officieel ziekenhuislaboratorium.

Europaplein 1

5684 ZC Best

Marco

Benjamin Virrion

I have a very good experience until now

Patrick Visser

Duidelijke website, snelle levering en prima opvolging bij vragen.

Arsenii

Marc Tromp