Stan
Heldere uitslagen, makkelijke afhandeling
Fijne ervaring. De test was eenvoudig af te nemen, de uitslag was snel binnen en het contact verliep prettig. Aanrader.
Ik ben ontzettend tevreden over Bloedwaardentest. Ik heb inmiddels meerdere onderzoeken via hen besteld, zowel voor mezelf als voor mijn kind, en mijn ervaring is iedere keer zeer positief geweest. Wat ik vooral waardeer, is de mogelijkheid om zelf uitgebreidere onderzoeken aan te vragen wanneer je meer inzicht in je gezondheid wilt. Het bestelproces is duidelijk, de testkits worden netjes thuisbezorgd en de instructies voor het verzamelen en versturen van de samples zijn goed te volgen. Ook bij vragen heb ik goede ervaringen met de klantenservice. Ik kreeg duidelijke informatie en voelde me serieus genomen. De mogelijkheid om verschillende gespecialiseerde onderzoeken op één plek te bestellen vind ik een groot pluspunt. Voor mij is Bloedwaardentest een betrouwbare en toegankelijke manier om aanvullend onderzoek te laten doen. Ik heb inmiddels meerdere keren gebruikgemaakt van hun diensten en zal dat in de toekomst zeker opnieuw doen. Absoluut een aanrader!
Huisartsen hebben het super druk. Het is fijn om zo snel een uitslag te krijgen van een bloedtest.
Snel verzonden, snel uitslag.
Goed en snel gehandeld, met de bloedtest heb ik mooie inzichten gekregen.
Top service en snel resultaten
Alles prima en duidelijk gegaan!
Er gaat altijd wel iets mis
Heel goed, ze versturen het materiaal optijd en de uitslag heb je ook snel.
Snel, gemakkelijk en professioneel
Meerdere keren gebruikt om een bloedtest uit te voeren. Nooit problemen ervaren. Altijd duidelijk, altijd snel uitgevoerd. Ik zal hier blijven testen.
Snel, accuraat, heel vriendelijk, doortastend en alert!
Very bad experience. I had a problem during the process and now I'm stuck talking to a bot!
snel accuraat antwoord op specifieke vraag vòòr de test en snel feedback op de test zelf
Bloedwaardentest verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Bloedwaardentest heeft de volgende resultaten bereikt:
Heldere uitslagen, makkelijke afhandeling
Snel verzonden, snel uitslag.
Goed en snel gehandeld, met de bloedtest heb ik mooie inzichten gekregen.
Top service en snel resultaten
Alles prima en duidelijk gegaan!
Er gaat altijd wel iets mis
Heel goed, ze versturen het materiaal optijd en de uitslag heb je ook snel.
Snel, gemakkelijk en professioneel
Snel, accuraat, heel vriendelijk, doortastend en alert!
Bloedwaardentest heeft de volgende resultaten bereikt: