8.9 /10

checkbox95% beveelt Bloedwaardentest aan!

Edwin Verhagen

Prima bedrijf. je wordt per mail keurig op de hoogte gehouden.

Metin

Heel blij mee! Makkelijke werkwijze, vriendelijker geprijsd dan de concurrentie en binnen een paar dagen al mijn bloedwaarden in mijn mailbox! Ik ga hier zeker vaker bloedtesten laten doen.

Tim Littau

Geweldige ervaring, eenvoudige bloedafname en snelle testresultaten.

T

SterSterSterSterLege ster

Fijn om zelf het roer in handen te hebben en bij twijfel dingen te kunnen te checken en niet meteen langs de huisarts te moeten.

Henrieke

Snel en duidelijk

Wendy Peters

SterSterSterHalve sterLege ster

Problemen eindelijk opgelost. Wel jammer dat je er iedere keer zelf achteraan moet gaan. Verder prima.

FEELL

Mijn ervaring was heel goed. Test was snel binnen, met een adres waar ik bloed kon laten prikken. En de uitslag kreeg ik precies een week later via de mail. Hierin stonden ook links om een afspraak te maken met een specialist of arts. Netjes met de prijs per consult erbij. Duidelijk verhaal!

Sandra

Helemaal top!

P van der meij

Goede service en deskundig

Jan W

Voor het eerst mijn bloedwaarden laten controleren. Dit bedrijf geeft heldere uitleg over de testen, de afname, de verwerking. Snelle afhandeling. Reageren snel op emails.

Marty van Stiphout

Snelle service goed behulpzaam

Tatjana

SterSterSterSterLege ster

Ik ben erg tevreden dat ik via Bloedwaardentest onderzoek kan laten doen zonder eerst naar de huisarts te hoeven. De website is daarbij een groot pluspunt: alle testen zijn uitgebreid en duidelijk beschreven, waardoor het voor de cliënt goed te begrijpen is wat er precies onderzocht wordt. Dat verdient zeker waardering. Ik geef daarom een hoge beoordeling van 8 uit 10. Om richting een 10 te gaan, zijn er wel een paar verbeterpunten: Communicatie Het zou prettiger zijn als in alle e-mails de cliënt persoonlijk met naam wordt aangesproken. In sommige berichten stond alleen “Goedemorgen”, wat minder persoonlijk overkomt. In andere gevallen werd wél netjes “Beste Tatjana” gebruikt, wat direct veel vriendelijker en persoonlijker leest. Logistiek De verpakking van de afnamesetjes kan steviger en beter afgesloten worden. Eén keer kwam een envelop volledig open aan en was de inhoud eruit gevallen. Ik moest toen contact opnemen met de klantenservice om te controleren of alles compleet was. Een andere keer was de envelop nog wel dicht, maar al los aan de randen. Mogelijk komt dit door verouderde lijm. Dit zou eenvoudig te voorkomen zijn met nieuwere of veiligere enveloppen. Testadministratie Bij mij is een keer per ongeluk een verkeerde test uitgevoerd. Dankzij de goede klantenservice is dit netjes opgelost en is de juiste test alsnog uitgevoerd. Dat laat zien dat er fouten kunnen gebeuren, maar ook dat de organisatie bereid is om dit goed op te lossen. Al met al ben ik blij met de mogelijkheid om via Bloedwaardentest uitgebreid onderzoek te laten doen en waardeer ik de inzet van de medewerkers om vragen en problemen snel op te lossen.

buck de groot

professioneel, vriendelijk, deskundig

Cyriel

Duidelijk geïnformeerd en goede klantenservice.

Frans

Zeer goed

Bloedwaardentest verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Bloedwaardentest heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.9/10
  • checkEerste review geschreven op 27 mei 2019

Bloedwaardentest

Je kunt bij Bloedwaardentest zelf labonderzoek aanvragen zonder verwijsbrief van je huisarts en bloedonderzoek laten doen op 800 prikposten in Nederland door een officieel ziekenhuislaboratorium.

Europaplein 1

5684 ZC Best

Edwin Verhagen

Prima bedrijf. je wordt per mail keurig op de hoogte gehouden.

Metin

Tim Littau

Geweldige ervaring, eenvoudige bloedafname en snelle testresultaten.

T

Tatjana

buck de groot

professioneel, vriendelijk, deskundig

Cyriel

Duidelijk geïnformeerd en goede klantenservice.

Frans

Zeer goed