kris mergan
snel accuraat antwoord op specifieke vraag vòòr de test en snel feedback op de test zelf
I'm so lucky and happy to have Bloedwaardentest!! I totally recommend!
Er zijn veel problemen met dit bedrijf: 1) Ik koos ervoor vanwege de nabijheid van de bloedafnamelocatie in de stad. Maar nadat ik de test had gekocht, kreeg ik een link om een afspraak te maken, en de locatie die vóór de aankoop was vermeld, stond niet in de lijst; deze bevond zich buiten de stad. 2) Ik kreeg blauwe plekken op beide handen tijdens de bloedafname. 3) Er is een optie om aanvullende resultaten te bestellen voor reeds afgenomen bloed. Je moet binnen 5 dagen na ontvangst van het bloed door het lab beslissen. Het lab ontving mijn bloed op 9 juli, maakte een rapport op 10 juli en ik ontving het rapport op 14 juli. Ik bestelde de aanvullende resultaten, maar ze zeiden dat ze het bloed al hadden weggegooid.
Zeer deskundig en snel
Uitstekend
Heb al nu 3x een bloedonderzoek laten verrichten en het is makkelijk, zonder afspraak en de uitslag is snel binnen
Betaalbaar en uitslagen snel binnen!
Snelle verzending van de test en verwerking van de resultaten. Behulpzaam bij het samenstellen van een bloedtest.
Good prices, efficient and quick results. I have been using them for the last 5 years for preventative healthcare and will continue to recommend their service
snelle levering, goede uitleg
Het was even vogelen met het laten afnemen van het bloed via dicoon maar toen ik dat eenmaal door had liep het proces gesmeerd.
Snelle en professionele service. Ik ben zeer tevreden met het geleverde werk!
Positieve ervaring, fijne en snelle afhandeling
Despite some complaints (long turnaround time - 12 days from payment to results, sample logistics, opening times of sapling points not easily accessible) predominantly a positive experience. All of my complaints would be addressed, had there been one sampling point within 1hr car ride with the tubes ready on site, even better if they could arrange the postage. This level of convenience would be expected from a self-paid medical service.
Bloedwaardentest verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Bloedwaardentest heeft de volgende resultaten bereikt:
Bloedwaardentest
Europaplein 1
5684 ZC Best
I'm so lucky and happy to have Bloedwaardentest!! I totally recommend!
Zeer deskundig en snel
Uitstekend
Betaalbaar en uitslagen snel binnen!
snelle levering, goede uitleg
Snelle en professionele service. Ik ben zeer tevreden met het geleverde werk!
Positieve ervaring, fijne en snelle afhandeling
Bloedwaardentest heeft de volgende resultaten bereikt: