Arie
vlotte service, prima kwaliteit, snelle levering
- Heb je een tip voor Blijkaartje?
- nvt
- Product of service:
- uitnodiging
Fijn programma om mee te ontwerpen
Snel en mooi
Positief en snelle service!
Makkelijk, mooi en snel
Makkelijk programma. Hele snelle levering echt top
Snel zelf kaarten ontwerpen en geleverd krijgen.
Het gaat redelijk simpel en alles is aanpasbaar. Maar een week na bestelling zijn de kaartjes nog steeds niet aangekomen.
Wat een fijne ervaring om een mooie kaart bij Blijkaartje te bestellen. Handig om bij de proefkaart een setje papiersoorten te ontvangen. Zo konden we een definitieve keuzen maken.
Super snelle en vriendelijke reactie via e-mail! Geen vraag is te veel :-). Heel blij met resultaat!
Goede klantenservice, werd snel opgepakt. Tips waar we wat mee konden en gedaan hebben. Meedenkend. Kwaliteit is goed. Zeker aan te raden!
Goede service, Willen graag helpen
Super mooie kaartjes van goede kwaliteit
Blijkaartje verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Blijkaartje heeft de volgende resultaten bereikt:
Blijkaartje
Kotterstraat 16 A
8102 HZ Raalte
Fijn programma om mee te ontwerpen
Snel en mooi
Positief en snelle service!
Makkelijk, mooi en snel
Makkelijk programma. Hele snelle levering echt top
Snel zelf kaarten ontwerpen en geleverd krijgen.
Goede service, Willen graag helpen
Super mooie kaartjes van goede kwaliteit