Fijne kaartjes, leuke opties
Heb je een tip voor Blijkaartje?
Ontwerptool mag wat gemakkelijker qua kleine kraamfeest kaartjes, ipv kopiëren en plakken. Uiteindelijk teveel gedoe/werk en daardoor voor gekozen om deze niet erbij te bestellen.
Evt proberen kost per kaartje te verminderen
Ik had adresstickers willen bestellen maar kwam er een beetje laat achter dat je de adressen zelf moet typen op de stickers ipv dat ze vanzelf erop zouden komen vanuit mijn adresboek.
Reclame op de achterkant tegen kosten verwijderen. Afgedwongen marketing, is slechte marketing.
Dank voor je beoordeling en fijn om te lezen dat je ons op bijna alle punten als goed en zelfs uitstekend beoordeelt. Als je een ontwerp dat onze eigen designers hebben gemaakt als basis gebruikt,...
Bij geslacht onbekend de mogelijkheid geven om 2 proefdrukken te bestellen voor een klein prijsje zou fijn zijn.
Memory box laten personaliseren, optie voor opgeslagen kaartje rechtstreeks te gebruiken in bv tuinbord, ... De envelop stalen zijn niet allemaal gelabeld dus weet je niet welk type envelop adhv de...