9.2 /10

checkbox97% beveelt Blijkaartje aan!

Rianne

Snelle reactie snelle levering

Uitnodigingskaarten

Laetitia

Tot nu toe heel positief! :)

Heb je een tip voor Blijkaartje?
Ervoor zorgen dat alle mogelijke sjablonen in het programma staan die jullie aanbieden op de website. Alsook dat bij het maken van de adresstickers je meerdere vellen kan maken. Nu moest ik telkens een apart aanmaken, terwijl hoe meer je er besteld het goedkoper word, maar doordat het telkens een zogezegd nieuw ontwerp was betaalden we daardoor telkens de volle pot voor 1 vel adresstickers.
Trouwuitnodigingen, visitekaartjes, adresstickers & sluitzegels

Sharona

Wij zijn heel blij met onze trouwuitnodigingen van Blijkaartje en hebben veel leuke reacties ontvangen. De kaarten werden super snel geleverd!

Trouwuitnodigingen

Corine

Het enige is dat als je enveloppen apart wilt bestellen je ook verzendkosten moet betalen en dat is in verhouding veel geld. Bij andere kaartjes shops is dat niet zo. Verder prima

Zie ervaring

Yvonne

goed

nee

Sandra

Heel gemakkelijk om veel adressen te importeren. Snelle levering, heel fijn!

nvt
Hart onder de riem kaartje

Carien

Super! Goed geholpen

Nvt

Ursula

Top service

Kim

Goed contact en blij met het resultaat. Door het herontwerp zo geholpen en helemaal naar ons zin!

Ga zo door!
Uitnodiging 12,5 jaar getrouwd

Jorien

Snelle levering, netjes verpakt en precies zoals besteld.

Heb je een tip voor Blijkaartje?
Ik vond het op voorhand vrij lastig om de juiste papiersoort uit te zoeken. Het pakket bij de proefdruk vergemakkelijkte dit, maar persoonlijk zou ik het fijn vinden als er iets meer informatie over de verschillende papiersoorten te vinden is.
Zelfontworpen kaarten op fotopapier

Debora

Heel blij met ons geboortekaartje! Soort papier, lettertype en vorm maken hem speciaal. Er werd snel via de mail gereageerd en de kaartjes had ik snel in huis.

Heb je een tip voor Blijkaartje?
Aangepast proefdruk niet zo duur laten worden.
40 geboortekaartjes

Arne

SterSterSterSterLege ster

Heb je een tip voor Blijkaartje?
Het is niet 100% duidelijk hoe/waarom de marges van een geïmporteerde foto niet goed staan. Digitaal lijkt alles goed te staan, maar op de fysieke kaartjes dan weer niet De zoekfunctie van de symbolen in de editor werkt niet (goed). Niet mogelijk om symbolen te kopiëren van een ontwerp naar een ander ontwerp
Trouw uitnodiging

Lisa

Super! Kei mooi kaartje. We krijgen zeer veel complimenten hiermee.

Geen tips meer!
uitnodiging trouw

Maaike

Toppie

Sharon

Veel mogelijkheden, goede hulp om mee te denken/ ontwerpen, snelle levering, gebruiksvriendelijk

Ga zo door
Geboortekaartjes en geboortebord

Blijkaartje verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Blijkaartje heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.2/10
  • checkEerste review geschreven op 5 juni 2018

Blijkaartje

Wij zijn Blijkaartje en ontwerpen geboortekaartjes, trouwkaarten en uitnodigingen. Ons team geeft graag persoonlijk advies en helpt je GRATIS met de opmaak van jouw kaartje. Dus kies een kaartje uit onze collectie en maak het jezelf gemakkelijk!

Kotterstraat 16 A

8102 HZ Raalte

Rianne

Snelle reactie snelle levering

Uitnodigingskaarten

Laetitia

Tot nu toe heel positief! :)

Trouwuitnodigingen, visitekaartjes, adresstickers & sluitzegels

Yvonne

goed

nee

Sandra

Heel gemakkelijk om veel adressen te importeren. Snelle levering, heel fijn!

nvt

Kim

Ga zo door!
Uitnodiging 12,5 jaar getrouwd

Jorien

Snelle levering, netjes verpakt en precies zoals besteld.

Zelfontworpen kaarten op fotopapier

Debora

Heb je een tip voor Blijkaartje?
Aangepast proefdruk niet zo duur laten worden.
40 geboortekaartjes

Arne

SterSterSterSterLege ster

Trouw uitnodiging

Lisa

Super! Kei mooi kaartje. We krijgen zeer veel complimenten hiermee.

Geen tips meer!
uitnodiging trouw