Marike
Makkelijke site
- Heb je een tip voor Blijkaartje?
- Nee
- Product of service:
- Kerstkaart
Makkelijke site
Snelle, goede en duidelijke communicatie en levering.
Wij hebben nu voor de 3e keer een geboortekaartje via blijkaartje gemaakt. Alles in dezelfde stijl en toch helemaal zelf aangepast en eigen. We hebben alleen maar leuke en positieve reacties gehad!
makkelijke site én goed telefonisch bereikbaar voor advies over bijvoorbeeld papiersoort in ons geval
Voor die 65 kaarten hebben wij ruim 200,00 euro betaald, schandalig duur.
Top!
Geweldig mooi ... super vriendelijk en snel
Super bedrijf! Goede service. Mooie kwaliteit kaarten!
Snelle fijne levering. Erg blij met het resultaat en het bewerkingsprogramma. Werkte wel fijner via de PC dan op mijn mobiel maar voor een snel kaartje versturen zal mobiel prima zijn.
Hele mooie kwaliteit kaarten, snelle levering en fijne klantenservice!
Levering was snel. Pakketje de volgende dag in de brievenbus. Fijn dat je een proefdruk kunt bestellen.
Eerste ervaring was perfect
Super goede hulp, ik heb er hele mooie geboortekaartjes van gekregen.
Leuke kaartjes, alles in detail aanpasbaar en super snel geleverd.
Blijkaartje verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Blijkaartje heeft de volgende resultaten bereikt:
Blijkaartje
Kotterstraat 16 A
8102 HZ Raalte
Makkelijke site
Snelle, goede en duidelijke communicatie en levering.
Voor die 65 kaarten hebben wij ruim 200,00 euro betaald, schandalig duur.
Top!
Geweldig mooi ... super vriendelijk en snel
Super bedrijf! Goede service. Mooie kwaliteit kaarten!
Hele mooie kwaliteit kaarten, snelle levering en fijne klantenservice!
Eerste ervaring was perfect
Super goede hulp, ik heb er hele mooie geboortekaartjes van gekregen.
Leuke kaartjes, alles in detail aanpasbaar en super snel geleverd.
Blijkaartje heeft de volgende resultaten bereikt:
Blijkaartje