Bertine
Prachtig kaartje en snelle levering!!
- Heb je een tip voor Blijkaartje?
- Nee
- Product of service:
- Geboortekaartje
Prachtig kaartje en snelle levering!!
Mijn ervaring was goed tot dat ik gebeld werd door een onbekend nummer. Mevr vertelde dat mijn kaartjes bij haar bezorgd zijn. Dat vind ik best slordig aan gezien mijn gegevens hier op staan. Nou is het zo dat mevr vertelde haar kaartje niet bij Julie vandaan komt maar wel bij de zelfde drukkerij denk ik.. Ook stond er op mijn kaartje een letter vergeten nou weet ik natuurlijk dat ik dit zelf hebt in gevuld alleen heb ik gecontroleerd en dit zelf over het hoofd gezien. Dit vind ik jammer dat jullie dit niet controleren word en jullie hier misschien een e-mail over hadden moeten sturen.
Wat een fijne ervaring! Het ontwerpen van ons eigen kaartje ging verrassend makkelijk. Onze oudste had zelf een tekening gemaakt en die konden we heel eenvoudig inscannen en gebruiken voor het ontwerp. De proefkaartjes werden snel geleverd en ook de uiteindelijke bestelling was er razendsnel, zelfs tijdens de drukke decembermaand. De kwaliteit is top en de prijs heel betaalbaar. Absoluut een aanrader, wij zijn supertevreden!
Professionele, klantvriendelijke mensen uitstekend team dat goed samenwerkt
Ik ben al een paar jaar een erg tevreden klant van Blijkaartje. Via hun website kan je eenvoudig je kaartje ontwerpen en als je ondersteuning nodig hebt, staat er steeds iemand klaar met raad en daad. Levering is supersnel en de kaartjes zien er altijd prachtig uit. Top!
Super !2x over besteld en zeer tevreden
Prima, snel, mooi
Goede kwaliteit, snelle levering, prima!
Snel, mooi, eenvoudig en zeer kwalitatief.
Die zijn alleen maar uiterst positief: snel, klantvriendelijk, creatieve ontwerp(st)ers, werkelijk een onderneming waar de klant koning is!!
Makkelijke site
Snelle, goede en duidelijke communicatie en levering.
Wij hebben nu voor de 3e keer een geboortekaartje via blijkaartje gemaakt. Alles in dezelfde stijl en toch helemaal zelf aangepast en eigen. We hebben alleen maar leuke en positieve reacties gehad!
makkelijke site én goed telefonisch bereikbaar voor advies over bijvoorbeeld papiersoort in ons geval
Voor die 65 kaarten hebben wij ruim 200,00 euro betaald, schandalig duur.
Blijkaartje verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Blijkaartje heeft de volgende resultaten bereikt:
Blijkaartje
Kotterstraat 16 A
8102 HZ Raalte
Professionele, klantvriendelijke mensen uitstekend team dat goed samenwerkt
Super !2x over besteld en zeer tevreden
Prima, snel, mooi
Goede kwaliteit, snelle levering, prima!
Snel, mooi, eenvoudig en zeer kwalitatief.
Makkelijke site
Snelle, goede en duidelijke communicatie en levering.
Voor die 65 kaarten hebben wij ruim 200,00 euro betaald, schandalig duur.
Blijkaartje heeft de volgende resultaten bereikt:
Blijkaartje