Alette
Super ervaring en bij vragen snelle actie en reactie!
- Heb je een tip voor Blijkaartje?
- -
- Product of service:
- Geboortekaartjes
Super ervaring en bij vragen snelle actie en reactie!
Voor de 2e keer geboorte kaartjes besteld bij Blijkaartje. Kaartjes helemaal naar wens gemaakt, makkelijk aan te passen, snelle levering. Zowel de proefdruk als de bestelling van de kaartjes zelf.
Prettige en snelle communicatie met klantenservice. Fijn dat de mogelijkheid er is om jouw kaartje te laten controleren op eventuele fouten / suggesties voor mooiere opmaak. Goede kwaliteit van producten.
Het duurde bijna twee weken voordat ik de proefdruk binnen had. De levering van de grote bestelling geboortekaartjes was erg snel.
Fijne service, mooi kaartje
Veel mogelijkheden, goede service en kwaliteit, goede levering.
Zeer snelle levering, ook naar België! Wat een fijne service: ze pasten met plezier een kaartje uit hun assortiment aan op onze persoonlijke wensen. Heel tevreden!
Ik had geen tijd om zelf nog iets aan te passen maandag dus het meisje aan de telefoon heeft me zo fijn geholpen echt top, heel erg blij met ons ze trouwkaarten!!
Snelle verzending
Het zelf ontwerpen van een kaart op basis van een bestaande kaart is zeer makkelijk. Er kan gekozen worden om de kaart te laten controleren, dit was bij ons zeer snel gedaan. Daarna werd de kaart geproduceerd en ook heel snel geleverd, zodat ze snel verstuurd konden worden.
Heel positief, we hadden een opmaakfout in ons ontwerp en werden hierover gebeld waardoor het aangepast werd, en alsnog de volgende dag geleverd! Heel fijn
Blij met de mooie kaarten die supersnel geleverd werden. Top!
Goede service, vlot contact via chat en mail. Veel ontwerpmogelijkheden om je kaartje te maken zoals jij hem graag wilt hebben. Ik kan niet wachten om de kaarten te versturen en te horen wat de reacties zal zijn op dit kaartje.
Alleen maar positief. Mogelijkheden zijn enorm. Klantenservice is vriendelijk. En uiteindelijk een prachtig, netjes verpakt, product bij je thuis.
Blijkaartje verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Blijkaartje heeft de volgende resultaten bereikt:
Blijkaartje
Kotterstraat 16 A
8102 HZ Raalte
Fijne service, mooi kaartje
Veel mogelijkheden, goede service en kwaliteit, goede levering.
Snelle verzending
Blij met de mooie kaarten die supersnel geleverd werden. Top!
Blijkaartje heeft de volgende resultaten bereikt:
Blijkaartje