9.2 /10

checkbox97% beveelt Blijkaartje aan!

Alette

Super ervaring en bij vragen snelle actie en reactie!

Claudia

Voor de 2e keer geboorte kaartjes besteld bij Blijkaartje. Kaartjes helemaal naar wens gemaakt, makkelijk aan te passen, snelle levering. Zowel de proefdruk als de bestelling van de kaartjes zelf.

Heb je een tip voor Blijkaartje?
Jammer dat het nakijken nog een aardig prijskaartje heeft. De kaartjes zelf zijn ook al aan de prijs.

Judith

Prettige en snelle communicatie met klantenservice. Fijn dat de mogelijkheid er is om jouw kaartje te laten controleren op eventuele fouten / suggesties voor mooiere opmaak. Goede kwaliteit van producten.

Heb je een tip voor Blijkaartje?
De kaartjes zijn best prijzig, ondanks 'stapelkorting'. Is er een mogelijkheid om bij een bulk een betere prijs te krijgen?

Denise

SterSterSterHalve sterLege ster

Het duurde bijna twee weken voordat ik de proefdruk binnen had. De levering van de grote bestelling geboortekaartjes was erg snel.

geen tips
geboortekaartjes

Juul

Fijne service, mooi kaartje

Iets persoonlijker
Geboortekaartjes en poster

Veel mogelijkheden, goede service en kwaliteit, goede levering.

Heb je een tip voor Blijkaartje?
Stapel of staffelkorting of iets extra’s geven vanaf een bepaald aantal?

Peter

Zeer snelle levering, ook naar België! Wat een fijne service: ze pasten met plezier een kaartje uit hun assortiment aan op onze persoonlijke wensen. Heel tevreden!

Heb je een tip voor Blijkaartje?
Momenteel kan ik er geen bedenken.
Geboorte kaartje

Jessica

Ik had geen tijd om zelf nog iets aan te passen maandag dus het meisje aan de telefoon heeft me zo fijn geholpen echt top, heel erg blij met ons ze trouwkaarten!!

Trouwkaarten

Inês

Aliandra

Snelle verzending

Nee een fijn bedrijf met snelle service
Geboorte kaartje voor onze Zoon Jelle

Hilbert de Graaf

Het zelf ontwerpen van een kaart op basis van een bestaande kaart is zeer makkelijk. Er kan gekozen worden om de kaart te laten controleren, dit was bij ons zeer snel gedaan. Daarna werd de kaart geproduceerd en ook heel snel geleverd, zodat ze snel verstuurd konden worden.

Mh

Heel positief, we hadden een opmaakfout in ons ontwerp en werden hierover gebeld waardoor het aangepast werd, en alsnog de volgende dag geleverd! Heel fijn

Nee!

Feestbeest

SterSterSterSterLege ster

Blij met de mooie kaarten die supersnel geleverd werden. Top!

Heb je een tip voor Blijkaartje?
We vonden de prijsweergave in eerste instantie moeilijk te vinden. Een paar extra enveloppen erbij zou fijn zijn. Wij hadden een paar stuks waarvan het plaksel waarschijnlijk te weinig of opgedroogd was en die gingen meteen los bij het instoppen van de kaarten. Dus dat moesten we heel voorzichtig doen . Dan zou het ook kunnen dat je een schrijffout maakt , dus extra enveloppen geen overbodige luxe.
Dubbelfeest kaarten

Ina

Goede service, vlot contact via chat en mail. Veel ontwerpmogelijkheden om je kaartje te maken zoals jij hem graag wilt hebben. Ik kan niet wachten om de kaarten te versturen en te horen wat de reacties zal zijn op dit kaartje.

Heb je een tip voor Blijkaartje?
Goede service en je wordt vlot geholpen.
Uitnodiging 25 jaar getrouwd

Rieneke

Alleen maar positief. Mogelijkheden zijn enorm. Klantenservice is vriendelijk. En uiteindelijk een prachtig, netjes verpakt, product bij je thuis.

Geboortekaartjes

Blijkaartje verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Blijkaartje heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.2/10
  • checkEerste review geschreven op 5 juni 2018

Blijkaartje

Wij zijn Blijkaartje en ontwerpen geboortekaartjes, trouwkaarten en uitnodigingen. Ons team geeft graag persoonlijk advies en helpt je GRATIS met de opmaak van jouw kaartje. Dus kies een kaartje uit onze collectie en maak het jezelf gemakkelijk!

Kotterstraat 16 A

8102 HZ Raalte

Alette

Super ervaring en bij vragen snelle actie en reactie!

Claudia

Juul

Fijne service, mooi kaartje

Iets persoonlijker
Geboortekaartjes en poster

Veel mogelijkheden, goede service en kwaliteit, goede levering.

Heb je een tip voor Blijkaartje?
Stapel of staffelkorting of iets extra’s geven vanaf een bepaald aantal?

Peter

Heb je een tip voor Blijkaartje?
Momenteel kan ik er geen bedenken.
Geboorte kaartje

Mh

Nee!

Feestbeest

SterSterSterSterLege ster

Blij met de mooie kaarten die supersnel geleverd werden. Top!

Dubbelfeest kaarten

Ina

Heb je een tip voor Blijkaartje?
Goede service en je wordt vlot geholpen.
Uitnodiging 25 jaar getrouwd

Rieneke