Anne
Goede ervaring! Prettige medewerkers bij de klantenservice die je graag verder helpen
- Heb je een tip voor Blijkaartje?
- Meer informatie rondom drukproces/verzending
- Product of service:
- Geboortekaartjes
Goede ervaring.. helaas zit op het bovenste kaartje een vlek.. dat vonden we erg zonde
Erg tevreden. Ik had een ontwerp op Instagram gezien wat niet bij hen op de pagina stond. Ze konden hier wel voor zorgen, dat vond ik erg fijn!
Teleurgesteld dat de enveloppen van de pocket fold niet geschikt zijn voor het verzenden van de kaarten.
We hadden een vraag en werden heel vriendelijk te woord gestaan toen we belden
Super blij!
Goede ervaringen
Super, vooral het snelle aanpassen van het ontwerp etc de snelle reacties
Snelle en kwalitatieve service
Proefdruk duurde lang voordat hij werd bezorgd. De rest was er al de volgende dag.
Hele mooie trouwkaart ontworpen en laten afdrukken, erg blij mee. Ook al opgestuurd naar de familie, we krijgen veel complimentjes over de kaart.
Super! We krijgen veel complimenten over het geboortjekaartje !
Snelle service veel opties voor kaartjes incl duurzaam papier
Super service, snelle reactie en mooi product
Blijkaartje verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Blijkaartje heeft de volgende resultaten bereikt:
Super blij!
Goede ervaringen
Super, vooral het snelle aanpassen van het ontwerp etc de snelle reacties
Snelle en kwalitatieve service
Super! We krijgen veel complimenten over het geboortjekaartje !
Snelle service veel opties voor kaartjes incl duurzaam papier
Super service, snelle reactie en mooi product