Lynn
Hele mooie kwaliteit kaarten, snelle levering en fijne klantenservice!
- Heb je een tip voor Blijkaartje?
- Geen tips.
- Product of service:
- Zakelijke kerstkaarten
Hele mooie kwaliteit kaarten, snelle levering en fijne klantenservice!
Levering was snel. Pakketje de volgende dag in de brievenbus. Fijn dat je een proefdruk kunt bestellen.
Eerste ervaring was perfect
Super goede hulp, ik heb er hele mooie geboortekaartjes van gekregen.
Leuke kaartjes, alles in detail aanpasbaar en super snel geleverd.
werkt prima
Snel in reageren en levert goede kwaliteit.
Goede kwaliteit, ziet er echt heel mooi uit zoals besteld genoeg keuze en prima service. Reageren snel op mail.
Fijne service bij het controleren van het kaartje
Geweldig geboorte kaartje voor onze zoon laten maken !!
Even een reactie gekregen op ons kaartje en even gefinetuned. Top
Een fijn gebruiksvriendelijk programma en toen ik toch nog een vraag had, werd ik ontzettend fijn geholpen!
Super fijne, makkelijke, overzichtelijke website. Het aanpassen/personaliseren van de kaarten gaat heel makkelijk. En er is veel keuze!
Blijkaartje verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Blijkaartje heeft de volgende resultaten bereikt:
Blijkaartje
Kotterstraat 16 A
8102 HZ Raalte
Eerste ervaring was perfect
Super goede hulp, ik heb er hele mooie geboortekaartjes van gekregen.
Leuke kaartjes, alles in detail aanpasbaar en super snel geleverd.
werkt prima
Snel in reageren en levert goede kwaliteit.
Fijne service bij het controleren van het kaartje
Geweldig geboorte kaartje voor onze zoon laten maken !!
Even een reactie gekregen op ons kaartje en even gefinetuned. Top
Blijkaartje heeft de volgende resultaten bereikt: