9.2 /10

checkbox97% beveelt Blijkaartje aan!

Iris

Goede klantenservice, werd snel opgepakt. Tips waar we wat mee konden en gedaan hebben. Meedenkend. Kwaliteit is goed. Zeker aan te raden!

Zeker aan te raden!

Meggelina

Goede service, Willen graag helpen

Kijken als 2 soorten kaarten besteld je 1x moet betalen voor jullie naam er af

T.Z

Super mooie kaartjes van goede kwaliteit

Ga zo door!

Irma

Mooie duidelijke website en echt hele mooie luxe en bijzondere trouwkaarten. Ook heel fijn dat je een aangepast assortiment kunt kiezen bij onze uitgekozen trouwkaart, zoals bijpassende envelop, adresstickers, sluitzegels, naamkaartjesetc. Alles straalt luxe uit.Uitstekende kwaliteit papier. Alle lof!

Heb je een tip voor Blijkaartje?
Wij hadden een chiffon lint uitgekozen. Het zou fijn geweest zijn als we de keuze hadden om 1 rol te bestellen en nog 1 rol in een andere kleur. Dat was helaas niet mogelijk. Maar verder ontzettend bedankt. We zijn heel blij met alles wat we tot nu toe bij jullie besteld hebben!
Product of service:
Trouwkaarten met bijbehorende details.

LL

Goede prijs/kwaliteit verhouding. Fijne persoonlijke ontwerpopties.

Heb je een tip voor Blijkaartje?
Misschien iets meer inpas sjablonen/figuren om in te voegen in ontwerp. Nu heb ik dat in eigen afbeelding gedaan en geüpload.

Koba

Wij zijn geweldig geholpen door Monique. De 15€ die we betaalden voor de controle was het dubbel en dwars waard. Erg blij met het eindresultaat.

Heb je een tip voor Blijkaartje?
De site werkt niet prettig. Kostte ons in elk geval veel moeite steeds de juiste kaarten weer bovenwater te krijgen. Meer keuze in de afbeeldingen zou een mooie aanvulling zijn.

Roelof

Goed en snel contact, goede controle/advies van de tekst, snelle levering

weet ik zo niet
Jubileum uitnodigingskaart met zelf ontworpen tekst met envelop

Laurens

SterHalve sterLege sterLege sterLege ster

Alles prima, behalve de prijs, erg duur de kaartjes!

Goedkoper maken

Antwoord Blijkaartje

Dank voor je review en fijn dat we op de meest punten een mooie score van je mogen ontvangen. De prijs van de kaartjes hangt af met verschillende kaartjes. Zo hebben we een categorie met budgetkaartjes, maar ook hele luxe kaartjes in bijzondere vormen. Ook kun je zelf kiezen om het kaartje te voorzien van foliedruk. Dit maakt het kaartje erg bijzonder, maar dit heeft wel invloed op de prijs van het kaartje. Bij een set kaartjes wordt een automatische staffelkorting toegepast, hoe meer kaartjes je bestelt, hoe goedkoper de stuksprijs wordt. Op deze manier hopen we iedereen te voorzien van een kaartje waar je oprecht helemaal BLIJ van wordt.

Amy

SterSterSterLege sterLege ster

De proefdruk is fijn met alle opties

Heb je een tip voor Blijkaartje?
Er waren meerdere enveloppen niet goed gelijmd waardoor ze onbruikbaar waren..

Antwoord Blijkaartje

Dank je wel voor je review en wat fijn dat we op bijna alle punten een goede score van je mogen ontvangen. Als tip geef je mee dat niet alle enveloppen goed waren gelijmd. Hopelijk heb je direct contact met ons gezocht want wij willen altijd producten van een goede kwaliteit leveren. Wij zorgen in zo'n geval voor een herbestelling op onze kosten. Lief dat je ons wel aanbeveelt aan anderen die op zoek zijn naar een mooi kaartje waar je oprecht Blij van wordt.

Matthanja

Heel leuk om kaartje zelf te ontwerpen.

Heb je een tip voor Blijkaartje?
Misschien nog iets meer mogelijkheden qua plaatjes/symbomen.

Sara

Zeer fijne klantenservice, mooi kaart en heel veel opties en mogelijkheden

Levering van proefdrukken duurt erg lang
Huwelijkskaart

Sanne

SterSterSterSterLege ster

Alles goed geregeld en mooie kaartjes!

Heb je een tip voor Blijkaartje?
Ik vind de prijzen aan de hoge kant! Ik mis een leuke aanbieding of extraatje.

Frank

Ze denken mee en zijn vriendelijk, heel fijn.

Ga zo door

Paula

Zeer snel geleverd

Kaarten

M

SterSterSterHalve sterLege ster

De spelcheck service was erg fijn

Heb je een tip voor Blijkaartje?
Ik vind de kaartjes duur, ik heb het bestellen uitgesteld omdat ik schrok van de prijs. Uiteindelijk hebben we minder kaartjes besteld dan we van plan waren.
Geboortekaartjes

Blijkaartje verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Blijkaartje heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.2/10
  • checkEerste review geschreven op 5 juni 2018

Blijkaartje

Wij zijn Blijkaartje en ontwerpen geboortekaartjes, trouwkaarten en uitnodigingen. Ons team geeft graag persoonlijk advies en helpt je GRATIS met de opmaak van jouw kaartje. Dus kies een kaartje uit onze collectie en maak het jezelf gemakkelijk!

Kotterstraat 16 A

Super mooie kaartjes van goede kwaliteit

Ga zo door!

Irma

Product of service:
Trouwkaarten met bijbehorende details.

LL

Goede prijs/kwaliteit verhouding. Fijne persoonlijke ontwerpopties.

Koba

Roelof

Goed en snel contact, goede controle/advies van de tekst, snelle levering

weet ik zo niet
Jubileum uitnodigingskaart met zelf ontworpen tekst met envelop

Laurens

SterHalve sterLege sterLege sterLege ster

Alles prima, behalve de prijs, erg duur de kaartjes!

Goedkoper maken

Amy

SterSterSterLege sterLege ster

De proefdruk is fijn met alle opties

Heb je een tip voor Blijkaartje?
Er waren meerdere enveloppen niet goed gelijmd waardoor ze onbruikbaar waren..

Matthanja

Heel leuk om kaartje zelf te ontwerpen.

Heb je een tip voor Blijkaartje?
Misschien nog iets meer mogelijkheden qua plaatjes/symbomen.

Sara

Zeer fijne klantenservice, mooi kaart en heel veel opties en mogelijkheden

Levering van proefdrukken duurt erg lang
Huwelijkskaart

Sanne

SterSterSterSterLege ster

Alles goed geregeld en mooie kaartjes!

Heb je een tip voor Blijkaartje?
Ik vind de prijzen aan de hoge kant! Ik mis een leuke aanbieding of extraatje.

Frank

Ze denken mee en zijn vriendelijk, heel fijn.

Ga zo door

Paula