9.2 /10

checkbox97% beveelt Blijkaartje aan!

Claudia

Fijne en snelle service! Handige en duidelijke website. Ook makkelijk om in contact te komen met het team indien er vragen zijn.

Geboortevlag, Enveloppen, sluitstickers

Benedikte

zeer vlotte communicatie

kerstkaarten

Leanne

Geboortekaartjes + enveloppen en stickers besteld. Goede prijzen en snelle verzending.

Geen tips.

Vera

SterSterSterSterLege ster

Positief! Nu al 3 goede ervaringen gehad. Ook is de service goed als er dingen niet goed lopen!

Product of service:
Geboorte kaartjes voor twee kinderen (een vier jaar geleden en een een paar weken geleden) en trouwkaarten.

Daniella Teunissen

Vriendelijk, snel en makkelijk

Kerstkaarten bedrijfsmatig

Lisa

Veel keuze, ook veel mogelijkheden om kaartjes aan te passen, mooie voorstellen van teksten voor in kaartjes

Margriet

Klantenservice was super vriendelijk en behulpzaam.

Heb je een tip voor Blijkaartje?
Website niet altijd helemaal duidelijk. Wij waren ons eigen ontwerp af en toe even kwijt en dan moesten wij zoeken waar het stond. Kleuren niet altijd even goed te zien.
Kerstkaarten

Jantina

Mooie producten, veel keuze

Heb je een tip voor Blijkaartje?
De levertijd van het geboortebord vond ik vrij lang.
Geboortekaartjes en geboortebord

Aukje

Duidelijke site, veel opties, supersnelle levering.

Kerstkaarten zakelijk

Kirsten

Goede service en een prachtig kaartje.

Kaart

Pauline

Super snelle reactie op vragen en duidelijke hulp daarbij. Super service dat korting werd gegeven op zakelijke bestelling, terwijl deze korting eigenlijk paar dagen niet meer geldig was! Dank Blijkaartje🤓

Heb je een tip voor Blijkaartje?
Duidelijk aangeven tijdens begin bestelproces hoe je op factuur moet bestellen. Je kunt die functie niet apart selecteren helaas. Dit lukte pas na gechat te hebben. De functie "op factuur bestellen" werd toen pas geactiveerd!
Zakelijke kerstkaarten

Marin

Heel veel keuze. En je kan alles veranderen naar hoe jij het kaartje wilt hebben

Thalia

Zeer laagdrempelig telefonisch contact, geven prettig advies/denken goed mee.

Heb je een tip voor Blijkaartje?
Als je een proefdruk op duurzaam papier besteld, is het wellicht handig om ook de andere duurzame papiersoorten in het pakketje mee te sturen. Dan kan je direct voelen/zien wat voor alternatieven er zijn. Nu zaten er wel andere papier soorten bij, maar juist de duurzame opties ontbraken. Terwijl mensen daar denk ik juist bewust voor kiezen.

Maureen

Heel goed, rechtstreeks laten verzenden. Alles is goed bezorgd!

Blijf zo doorgaan

Maike

Heel goed geholpen met het ontwerpen van het geboortekaartje! En snelle levering, we zouden blijkaartje zeker aanraden..

Ga zo door!
Geboortekaartjes

Blijkaartje verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Blijkaartje heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.2/10
  • checkEerste review geschreven op 5 juni 2018

Blijkaartje

Wij zijn Blijkaartje en ontwerpen geboortekaartjes, trouwkaarten en uitnodigingen. Ons team geeft graag persoonlijk advies en helpt je GRATIS met de opmaak van jouw kaartje. Dus kies een kaartje uit onze collectie en maak het jezelf gemakkelijk!

Kotterstraat 16 A

Vriendelijk, snel en makkelijk

Kerstkaarten bedrijfsmatig

Lisa

Margriet

Klantenservice was super vriendelijk en behulpzaam.

Kerstkaarten

Jantina

Mooie producten, veel keuze

Heb je een tip voor Blijkaartje?
De levertijd van het geboortebord vond ik vrij lang.
Geboortekaartjes en geboortebord

Aukje

Duidelijke site, veel opties, supersnelle levering.

Kerstkaarten zakelijk

Kirsten

Goede service en een prachtig kaartje.

Kaart

Pauline

Zakelijke kerstkaarten

Marin

Thalia

Zeer laagdrempelig telefonisch contact, geven prettig advies/denken goed mee.

Maureen

Heel goed, rechtstreeks laten verzenden. Alles is goed bezorgd!

Blijf zo doorgaan

Maike