Westend Management
- Sterke punten
- contact is goed en koppeling met telefonistes
Aangesloten bij het Feedback Company keurmerkWat betekent dit?
geweldige ervaring
Fijne service waarbij je gericht kan terug bellen.
Zeer tevreden tot nu toe!
Geen omkijken naar - heerlijk ontzorgd
Professioneel
super goed. Wij zijn erg tevreden
Altijd correct en goed
Heel goed en comfortabel dat we jullie in kunnen schakelen op die momenten dat wij het nodig hebben.
Prettig
Had ik veel eerder moeten doen
2025 was het jaar waarin we zijn gestart met BizziPhone. Oorspronkelijk alleen voor de vakantie, maar we waren zo tevreden dat we het hebben doorgezet.
Super fijne en drempelloze samenwerking zonder poespas.
Grote verbetering
Bedankt voor je professionaliteit; je bent echt het visitekaartje van ons bedrijf. Goed gedaan!
BizziPhone verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
BizziPhone heeft de volgende resultaten bereikt:
Aangesloten bij het Feedback Company keurmerkWat betekent dit?
geweldige ervaring
Fijne service waarbij je gericht kan terug bellen.
Zeer tevreden tot nu toe!
Geen omkijken naar - heerlijk ontzorgd
Professioneel
super goed. Wij zijn erg tevreden
Altijd correct en goed
Prettig
Had ik veel eerder moeten doen
Super fijne en drempelloze samenwerking zonder poespas.
Grote verbetering
BizziPhone heeft de volgende resultaten bereikt: