Aspremont Advocaten
- Sterke punten
- goede service, zeker als we even geen tijd hebben om de telefoon zelf aan te nemen
Aangesloten bij het Feedback Company keurmerkWat betekent dit?
Goede ervaringen, we zijn tevreden
Een enorm goede service,BizziPhone heeft ons meedere keren nieuwe klanten verzorgd door het goede antwoorden en direct snel en correct doorgeven van berichten. Echt een top service!
Wij als Bijdevaate Verzekeringen zijn blij met BizziPhone
bedankt
Altijd vriendelijk, scherp en professioneel. Bellers worden netjes en correct te woord gestaan en belangrijke zaken worden goed doorgezet. Fijn om op deze service te kunnen bouwen, elke dag weer. Dank voor de inzet het afgelopen jaar!!
Goed en fijne ervaring waar je op kan vertrouwen als achterwacht op onze telefooncentrale. Die vertrouwen is voor ons belangrijk.
Wat een cadeau om met jullie samen te mogen werken. Dank jullie wel voor alles wat jullie doen: voor de warmte in jullie stemmen, de betrokkenheid in elk gesprek en de fijne, professionele samenwerking. Het voelt zo vertrouwd om te weten dat onze telefoontjes bij jullie in zulke goede handen zijn. Ik wens jullie allemaal hele mooie, warme kerstdagen, een liefdevol en goed begin van 2026 en dat het nieuwe jaar alles mag brengen wat jullie hopen, wensen en verdienen. Dank jullie wel — oprecht en uit het hart. ✨🎄
uitstekend
Na jaren nog altijd zeer tevreden
Prima service!!
Vriendelijke benadering van vragen en verzoeken. Snel en professioneel.
Wij zijn enorm geholpen in de enorme piekdrukte
Zeer onder de indruk, en lovende reacties van onze klanten
Heel goede ervaring
BizziPhone verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
BizziPhone heeft de volgende resultaten bereikt:
Aangesloten bij het Feedback Company keurmerkWat betekent dit?
Wij als Bijdevaate Verzekeringen zijn blij met BizziPhone
bedankt
uitstekend
Na jaren nog altijd zeer tevreden
Prima service!!
Vriendelijke benadering van vragen en verzoeken. Snel en professioneel.
Wij zijn enorm geholpen in de enorme piekdrukte
Zeer onder de indruk, en lovende reacties van onze klanten