9.6/10
Snelheid activering
9.6/10

Boom & Meijer Vastgoed

Super! Heb meerdere ervaringen met een telefoon beantwoord service maar BizziPhone steekt er met kop en schouder boven uit!

Zeer correcte telefoon aanname en worden direct op de hoogte gebracht door een duidelijke ticket.

Christiaan

Snel live en zonder problemen onze telefoondienst overgenomen.

Snelle implementatie

Viamet

Het is heel prettig dat wij met de professionele service van Bizziphone goed bereikbaar blijven op de momenten dat wij zelf niet in de gelegenheid zijn om de telefoon aan te nemen.

De telefoniste weet genoeg van onze organisatie om onze relaties kundig en goed te woord te staan. Wij ontvangen per direct een duidelijke telefoonnotitie van dit gesprek met de juiste gegevens om... De telefoniste weet genoeg van onze organisatie om onze relaties kundig en goed te woord te staan. Wij ontvangen per direct een duidelijke telefoonnotitie van dit gesprek met de juiste gegevens om snel en voorbereid te kunnen terugbellen. Dit maakt dat wij adequaat kunnen reageren.
Ook is de telefoniste vriendelijk en goed bereikbaar.

Bureau Beckers

We hoeven ons geen zorgen meer te maken over de telefoon, er wordt meteen met de juiste persoon doorverbonden.

Altijd bereikbaar, en altijd vriendelijk

Fysiotherapie Hoogendoorn

Prettig bedrijf

goede proef periode met alle mogelijkheden om uit te proberen

BSO Wijs

Bizziphone ontzorgt! Het geeft enorm rust nu de telefoon altijd wordt opgenomen. De terugbelnotities zijn duidelijk.

Vriendelijk, snel en duidelijk.

Stockbase BV

(Bewerkt)

Prettig gevoel dat je weet dat er professioneel opgenomen wordt wanneer je zelf niet in de gelegenheid bent!

Avond, weekend en feestdagen service is top! Fijn dat klanten een bekend persoon aan de telefoon krijgen.

ResultaatGroep

Heel fijn, snel en op maat

Beleefd, denken mee

Tandarts praktijk Cardoso

Efficiëntie

Yourticketprovider

Wij zijn enorm blij met de professionaliteit van BizziPhone. Ze kunnen onze klanten a.d.h.v. een briefing zelfstandig helpen (erg fijn!) of sturen ons een overzichtelijk terugbelverzoek. Ook in... Wij zijn enorm blij met de professionaliteit van BizziPhone. Ze kunnen onze klanten a.d.h.v. een briefing zelfstandig helpen (erg fijn!) of sturen ons een overzichtelijk terugbelverzoek. Ook in hectische tijden waardoor het soms erg druk is, blijven de medewerkers van Bizziphone accuraat.

Accuraat, fijne communicatie, professionele medewerkers