9.5 /10

checkbox99% beveelt BizziPhone aan!

schildAangesloten bij het Feedback Company keurmerkWat betekent dit?

9.6/10
Snelheid activering

Tobuscon

Persoonlijk en klantvriendelijk

Goede dienstverlening

Antwoord BizziPhone

Leuk dat je je ervaring met ons deelt! Fijn dat je onze persoonlijke en klantvriendelijke aanpak waardeert. Daar worden we blij van.

Careland BV

Wij zijn heel tevreden met Bizziphone. De communicatie is helder, snel en consistent – zowel richting ons als richting onze klanten. Alles verloopt transparant, waardoor je precies weet waar je aan toe bent. Wat wij vooral waarderen is de vriendelijke én professionele benadering. Bizziphone weet een prettige balans te vinden tussen persoonlijk contact en zakelijke kwaliteit. Ook onze klanten ervaren dit als zeer positief, wat voor ons van grote meerwaarde is. Kortom: een betrouwbare en professionele partner die communicatie serieus neemt. Absoluut een aanrader!

Prettige balans te vinden tussen persoonlijk contact en zakelijke kwaliteit.

Antwoord BizziPhone

Wat een fijne review om te mogen lezen! Mooi om te horen dat vooral de heldere communicatie en de balans tussen persoonlijk en professioneel zo gewaardeerd worden, ook door jullie klanten. Bedankt voor het vertrouwen in BizziPhone!

Vizion Financial Consult

Correct en accuraat.

Maken beloftes waar !

Antwoord BizziPhone

Wat fijn dat je de tijd hebt genomen om een review achter te laten! Top om te horen dat alles correct en accuraat is verlopen. Hier doen we het voor!

Kunststof Forte BV

Ik ben heel blij met BizziPhone ze voldoen helemaal aan mijn verwachtingen

Wat ik vraag wordt ook gedaan

Antwoord BizziPhone

Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent! Mooi om te horen dat we aan je verwachtingen voldoen, daar worden we blij van.

Zorgmaatje aan Huis Regio AWHW

SterSterSterSterLege ster

Dank jullie wel voor de ondersteuning. Ik ben er blij mee! Het brengt mij rust en ik krijg feedback terug dat men netjes en professioneel te woord worden gestaan!

Netjes en professioneel

Antwoord BizziPhone

Super dat je even laat weten hoe je onze service ervaart! Geweldig dat onze ondersteuning je rust geeft en dat de feedback zo positief is. Op naar nog veel fijne belmomenten!

Raymon Van der burgt

Top!

nemen snel de telefoon vriendelijk op, zijn tot van 8:00u tot 22u te bereiken en zaterdag en zondag van 9u tot 17u, wat echt een enorme boost heeft gegeven aan het vertrouwen van onze klanten.

Antwoord BizziPhone

Super fijn dat je zo’n mooie review achterlaat! Geweldig dat je onze service als top ervaart. Hier doen we het voor!

E-Ports

mega fijn en ontlastend

korte en heldere punten

Antwoord BizziPhone

Wat leuk dat je de tijd hebt genomen om dit te delen! Geweldig dat wij zo kunnen ontlasten. Op naar nog veel fijne belmomenten!

Reinasan

Vriendelijke en correcte service

accuraat en duidelijke telefoon noties

Antwoord BizziPhone

Wat fijn dat je de tijd hebt genomen om een review achter te laten! Goed om te horen dat je onze service vriendelijk en correct vindt. Hier doen we het voor!

Aspremont Advocaten

Goede ervaringen, we zijn tevreden

goede service, zeker als we even geen tijd hebben om de telefoon zelf aan te nemen

Antwoord BizziPhone

Wat fijn dat je je ervaring met ons deelt! Geweldig dat jullie tevreden zijn met onze service. Daar worden we blij van.

Menno Marien / Bsure Medical

Een enorm goede service,BizziPhone heeft ons meedere keren nieuwe klanten verzorgd door het goede antwoorden en direct snel en correct doorgeven van berichten. Echt een top service!

Snel, correct, en duidelijk in het doorgeven van berichten.

Antwoord BizziPhone

Wat fijn dat je de tijd hebt genomen om een review achter te laten! Geweldig dat onze snelle en correcte service zelfs heeft bijgedragen aan nieuwe klanten. Daar worden we blij van.

Bijdevaate Verzekeringen

Wij als Bijdevaate Verzekeringen zijn blij met BizziPhone

reageren snel en pakken zaken ook snel op.

Antwoord BizziPhone

Leuk dat je je ervaring met ons deelt! Geweldig dat jullie zo blij zijn met BizziPhone.

Unitas Letselschade

Antwoord BizziPhone

Leuk dat je even de tijd neemt om dit te delen! Fijn dat je ons bedankt. Daar worden we blij van.

TRS Control

Altijd vriendelijk, scherp en professioneel. Bellers worden netjes en correct te woord gestaan en belangrijke zaken worden goed doorgezet. Fijn om op deze service te kunnen bouwen, elke dag weer. Dank voor de inzet het afgelopen jaar!!

Juliie schakelen snel, zijn prettig in contact en begrijpen goed wat wel en niet doorgezet moet worden. Dat werkt gewoon lekker in de praktijk.

Antwoord BizziPhone

Wat een mooie review om te mogen lezen! Geweldig dat onze vriendelijkheid, scherpte en professionaliteit zo gewaardeerd worden. Hopelijk mogen we je nog lang ondersteunen.

De Goede Financieel Specialist

Goed en fijne ervaring waar je op kan vertrouwen als achterwacht op onze telefooncentrale. Die vertrouwen is voor ons belangrijk.

Duidelijk, overzichtelijk en snel

Antwoord BizziPhone

Wat fijn dat je de tijd hebt genomen om een review achter te laten! Geweldig dat ons werk als achterwacht jullie het gewenste vertrouwen geeft. Daar worden we blij van.

Bakx Uitvaartzorg

Wat een cadeau om met jullie samen te mogen werken. Dank jullie wel voor alles wat jullie doen: voor de warmte in jullie stemmen, de betrokkenheid in elk gesprek en de fijne, professionele samenwerking. Het voelt zo vertrouwd om te weten dat onze telefoontjes bij jullie in zulke goede handen zijn. Ik wens jullie allemaal hele mooie, warme kerstdagen, een liefdevol en goed begin van 2026 en dat het nieuwe jaar alles mag brengen wat jullie hopen, wensen en verdienen. Dank jullie wel — oprecht en uit het hart. ✨🎄

Altijd correct, jullie denken verder en bieden daarom meer.

Antwoord BizziPhone

Wat een fijne review om te mogen lezen! Geweldig dat onze betrokkenheid en professionaliteit zo goed bij jullie aansluiten. Hopelijk mogen we je nog lang ondersteunen.

Geantwoord op

BizziPhone verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

BizziPhone heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.5/10
  • checkEerste review geschreven op 19 oktober 2015

BizziPhone

Met de telefoonservice en antwoordservice van BizziPhone ben je altijd bereikbaar! Je krijgt een vaste telefoniste die de telefoon opneemt als je even niet in de gelegenheid bent. Wij werken enkel met fulltimers die minimaal 4 jaar ervaring hebben in het onderhouden van klantcontact. Jouw BizziPhone telefoniste weet dus precies hoe zij de klanten te woord moet staan en zorgt voor een persoonlijke afhandeling.

Staalweg 48

2612KK Delft

9.6/10
Snelheid activering

Tobuscon

Persoonlijk en klantvriendelijk

Goede dienstverlening

Careland BV

Prettige balans te vinden tussen persoonlijk contact en zakelijke kwaliteit.

Vizion Financial Consult

accuraat en duidelijke telefoon noties

Aspremont Advocaten

Goede ervaringen, we zijn tevreden

Menno Marien / Bsure Medical

Snel, correct, en duidelijk in het doorgeven van berichten.

Bijdevaate Verzekeringen

Wij als Bijdevaate Verzekeringen zijn blij met BizziPhone

reageren snel en pakken zaken ook snel op.

Unitas Letselschade

TRS Control

De Goede Financieel Specialist

Duidelijk, overzichtelijk en snel

Bakx Uitvaartzorg

Altijd correct, jullie denken verder en bieden daarom meer.

BizziPhone heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.5/10