Chris
- Product of service:
- Green Gut Shot
Snel geleverd, topservice
Top, voor het eerst lekkere en gezonde shots!
Ik ben echt fan van Bioshots en heb daarom inmiddels drie shots thuis: Spark, Gember en Green Gut. De smaak is echt mega lekker en het is super makkelijk en snel, precies wat ik nodig heb in de ochtend. Inmiddels is het echt een vast onderdeel van mijn routine geworden. Oh ja, en de verpakking is ook nog eens helemaal on point, dus je hoeft 'm niet te verbergen in je kast...ook leuk meegenomen ;)
Prima service
Top producten, snel in huis en fijne service 😄 Ik heb de greenguts nu al een aantal keer besteld, werkt super voor je darmen 💚🌿 blije klant!
Ik ben sinds kort begonnen met de bioshots; wake me up shot en de green gut shot. Het voordeel ervan is dat ik op een snelle en makkelijke manier voedingsstoffen binnen krijg. Daarbij ben ik door Bibi zelf ook echt goed geïnformeerd over de verschillende shots en werkingen. Ik kan niet wachten om ook de andere shots te gebruiken!! :)
Wij gebruiken nu al een tijdje de biologische superfood-shots van BIOSHOTS en zijn hier erg enthousiast over! De shots zijn makkelijk te bereiden en passen eenvoudig in onze dagelijkse routine. We vinden het een fijne en laagdrempelige manier om ons lichaam dagelijks wat extra ondersteuning te geven. Zeker een aanrader dus! 🫶🏼🍊🥬🍒🫐
Bioshots is een heel fijn no nonsense bedrijf in wat zij verkopen en hun producten zijn echt een eye catcher voor in je keuken!
Super tevreden over de smaak, het gemak en de ingrediënten. Én het staat ook nog eens heel leuk op het aanrecht. Echt een aanrader voor iedereen die zich wil focussen op en gezonde lifestyle, maar tegelijkertijd een druk leven heeft.
Ik ben echt fan van deze shots. Het is voor mij de manier om zonder moeite de goede voedingsstoffen binnen te krijgen. Het kost me letterlijk een paar seconden per dag en ik heb geen gedoe met blenders of stapels afwas. De smaak vind ik ook echt lekker. Het drinkt ook zo goed weg omdat ik gewoon weet dat ik mijn lijf er een groot plezier mee doe. Het is een kort momentje voor mijzelf dat direct goed voelt. Echt een aanrader als je weinig tijd hebt maar wel een goede gezonde basis wilt pakken.
Super!
Ik heb echt het gevoel dat mijn huid, haar en nagels echt veel meer stralen sinds ik de Spark shot van BIOSHOTS gebruik! Daarnaast is het ook nog eens super makkelijk in gebruik :)
Mega goed! De shots zijn naast dat ze mega gezond zijn, ook nog eens lekker. Mega leuk verpakt én het staat ook nog eens mooi in je keuken! <3
De producten van Bioshots zijn echt een aanrader! Het is heel makkelijk te maken en ook nog eens lekker (wat je niet per se verwacht van dit soort shots). Bibi weet precies waar ze het over heeft en kan je erg goed adviseren. Kortom; moet je hebben!
Erg blij met mijn spark shot! Ik had even een korte pauze ingelast na 2 maanden gebruik en nu weer begonnen. Maar wow, ik merk écht verschil. Mijn huid ziet er beter uit en voelt gezonder aan. En de smaak is ook lekker fris en fruitig.
BIOSHOTS verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
BIOSHOTS heeft de volgende resultaten bereikt:
Snel geleverd, topservice
Top, voor het eerst lekkere en gezonde shots!
Prima service
Super!