9.7 /10

checkbox100% beveelt BIOSHOTS aan!

Joost

Goed! Snelle levering en abbonement wordt elke maand netjes geleverd, communicatie ook top

Avy

Super product

Jesse en Amanda

We hebben onlangs de wake up shot van Bioshots besteld. Een mooi bedrijf met een snelle levering. Wat ons vooral aanspreekt, is de dosering van de cafeïne: geen overdreven dosis maar, een ondersteunende hoeveelheid uit een natuurlijk product!

Julenne

Zojuist de Golden Ginger Shot ontvangen en geprobeerd. De levering was snel en het product is super. De shot is erg lekker en smaakt precies zoals je van een gembershot verwacht. Erg tevreden, ik ga deze zeker vaker bestellen.

Golden ginger shot

K.B

vormgeving van het product is erg mooi en smaakt top!

Mayke

Top producten! Snelle en makkelijke manier om de juiste voedingsstoffen binnen te krijgen. Zeker een aanrader.

Golden Ginger Shot

Domenique Scheuten

SterSterSterSterLege ster

Mooie producten! Vooral de gingershot is mijn favoriet! De 'spark' is bij mij wel vanaf het begin al samengeklonterd, maar in water lost het ook snel weer op! Heerlijk om de ochtend mee te starten!

Alle 5 de smakem

Wouter G

Heel fijn product! De BIOSHOT is super makkelijk klaar te maken en smaakt verrassend lekker. Ik gebruik het nu dagelijks in de ochtend en het voelt echt als een klein gezond momentje voor mezelf. Het poeder lost goed op en het shotje is snel te drinken. Zeker een aanrader als je op een simpele manier extra natuurlijke voedingsstoffen binnen wilt krijgen!

Green Gut Shot

Wende Otto

Ik gebruik de Wake UP Shot sinds korte tijd. Makkelijk te bereiden en de smaak van gember is niet te pittig. Een frisse shot om lekker mee wakker te worden in de ochtend!

Romy

Top! Vertelt met passie en heel veel kennis over alle ingrediënten en hoe waardevol die zijn voor onze gezondheid 🥰

Green guy

Luuk

Geweldig merk! Goed over nagedacht en goed neergezet!

Bas

Sinds 3 maand gebruik ik Bioshots, een heerlijke smaak en fijn dat mijn levering elke maand gewoon bij mij thuis geleverd wordt.

Anouk van Hannen

Heel tevreden over Bioshots. Frisse smaak, kwalitatieve ingrediënten en ideaal voor een gezonde boost!

Ruth Harmelink

Puur en de shots zijn heerlijk! Daarnaast is service echt top! Echt een aanrader 😊

Bio shot

Kimberly

Erg blij met de producten van Bioshots. Ook de smaken zijn allemaal erg lekker! Zeker een aanrader!!

Spark Shot

BIOSHOTS verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

BIOSHOTS heeft de volgende resultaten bereikt:

Jesse en Amanda

Julenne

Golden ginger shot

K.B

vormgeving van het product is erg mooi en smaakt top!

Mayke

Wende Otto

Romy

Green guy

Luuk

Geweldig merk! Goed over nagedacht en goed neergezet!

Bas

Anouk van Hannen