Martine
Onlangs kunnen proeven in Enschede. Erg toegankelijk qua smaak! Mijn pre-order is geplaatst!🤩
- Product of service:
- Golden Ginger Shot
Goed, fijn product!
Zeer mooi product. De verpakking heeft ook prachtige uitstraling. Ik zou het iedereen zeker aanbevelen👌
Heerlijke blend, die mooi in balans is en die ik graag drink in de avond om lekker te ontspannen!
Zeer tevreden, geweldige producten en leuk verpakt! Ga zo door😉Ik raad het iedereen aan👍
Zeer goed! Geweldige producten en smaak. Zou het iedereen aanraden. 👌🏻
Erg tevreden over de Green Gut Shot, ik neem hem elke ochtend. Ik merk dat mijn buik rustiger is en ik me beter voel gedurende de dag. Aanrader!
Ik heb tot nu toe alleen de Green Gut Shot geprobeerd en ben erg tevreden! Zelf vind ik het lastig om dagelijks mijn pre- en probiotica te slikken, omdat de capsules zo groot zijn. Heel fijn dat deze in de Green Gut Shot zitten. Daarnaast was de levering snel en de bestelling leuk verpakt, helemaal top! Ga snel de andere smaken proberen!
Ik gebruik de Wake Up Shots nu een paar weken en ben echt fan! Ze smaken superlekker en zitten vol vitamines. Er zit guarana in, een natuurlijke vervanger voor koffie. Wat ik echt top vind, want ik wil niet te veel koffie drinken op een dag. De verpakking is mooi én handig, en met de scoop weet je precies hoeveel je nodig hebt.
Snelle levering, product 1x gehad en smaakt erg lekker. Benieuwd naar de verdere werking.
BIOSHOTS verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
BIOSHOTS heeft de volgende resultaten bereikt:
Goed, fijn product!