Fonger Bessems
- Product of service:
- Notoir montelimar
2049 reviewsSchrijf review
96% beveelt Bionoot natuurlijk lekker aan!
2049 reviewsSchrijf review
96% beveelt Bionoot natuurlijk lekker aan!
Duidelijk/doen wat afgesproken is en snel!
Fantastisch! En heerlijke noten en haver !
Prima noten
Heel blij mee! Alles netjes ingepakt!
Alles wat we er besteld hebben was super vers en lekker
Verse produkten
goede informatie en snlle levering
Op tijd mijn sojabonen gekregen, nu kan ik tofu maken. Maar zou zeker fijn zijn geweest als de zakken beter zijn dicht geplakt de volgende keer, want 1 daarvan zijn de helft soja bonen zo eruit gevallen. Wel jammer, hopelijk zijn ze beter geseald de volgende keer als ik ze bestel
Fantastische kwaliteit, scherpe prijzen en snelle leveringen
Top
top
Smakelijk vers!
De producten zijn prima die ik bij jullie koop. Wel vaak duur.
Prima site en snelle levering
Bionoot natuurlijk lekker verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Bionoot natuurlijk lekker heeft de volgende resultaten bereikt:
Duidelijk/doen wat afgesproken is en snel!
Fantastisch! En heerlijke noten en haver !
Prima noten
Heel blij mee! Alles netjes ingepakt!
Alles wat we er besteld hebben was super vers en lekker
Verse produkten
goede informatie en snlle levering
Fantastische kwaliteit, scherpe prijzen en snelle leveringen
Top
top
Smakelijk vers!
De producten zijn prima die ik bij jullie koop. Wel vaak duur.
Prima site en snelle levering
Bionoot natuurlijk lekker heeft de volgende resultaten bereikt: