Annet
Prima, beetje zuinig met plakband. De doos en 1 zakje waren niet goed dichtgeplakt
- Product of service:
- Hennep, chia, sesam & gebroken lijnzaad
2023 reviewsSchrijf review
96% beveelt Bionoot natuurlijk lekker aan!
2023 reviewsSchrijf review
96% beveelt Bionoot natuurlijk lekker aan!
Good quality organic dried fruits at a fair price.
Geweldig. Enige zaak waar ik nog mijn noten, chocolade verwennerij én kokosbloesemsuiker haal. Top zaak. Biologisch is voor mij pré, dus dit is top.
Zeer goed. Wel graag producten uit Israël vermijden, of tenminste een goed alternatief bieden. Met name dadels.
Zoals eerderaangegeven, heb ikmijjneerste bestelling gedaan. Als ikweer bestel, zou ik het zeer prettig vinden, als ik kan zien totwelke datum, de noten nog goed eetbaar zijn.vr gr Henkvd Kooij
goed
Super!
Op zich heel tevreden, snelle levering, goeie verpakking, in de bio elitehaver proef ik af en toe muffe noten
eerste keer was goed, 2e keer stuk minder
Heerlijke noten en snelle bezorging.
Goed. Snelle bezorging, alles biologisch. Goede kwaliteit. Wij zijn blij met jullie.
Nootwaardig lekker
helaas oude en muffe smaak de pinda's met schil
super bedrijf met goede produkten
Bionoot natuurlijk lekker verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Bionoot natuurlijk lekker heeft de volgende resultaten bereikt:
Good quality organic dried fruits at a fair price.
goed
Super!
eerste keer was goed, 2e keer stuk minder
Heerlijke noten en snelle bezorging.
Nootwaardig lekker
helaas oude en muffe smaak de pinda's met schil