Mar
Prima, smakelijke noten. Blij met Skal keurmerk, de vogels ook, die eten gifvrije pinda's.
- Product of service:
- gemengde-, cashew-, pistachenoten, vliespinda alles ongezouten
1955 reviewsSchrijf review
96% beveelt Bionoot natuurlijk lekker aan!
1955 reviewsSchrijf review
96% beveelt Bionoot natuurlijk lekker aan!
“Ik heb noten besteld en ze waren ranzig en bitter.”
lekkere noten, maar pakket wordt onbeheerd voor de deur gezet
Heel goede ervaring, snelle levering, top product
Op zich goed, wel nóg minder plastic als t kan. De cashewnoten stukjes zijn zacht, oud? Eerdere hele cashewnoten waren lekker knapperig.
Vriendelijke contacten als je een vraag hebt. Snelle levering en goede prijs kwaliteit verhouding
Uitsluitend goede ervaringen
Erg snelle levering, super kwaliteit ten opzichte van producten uit de supermarkt !
Goede producten, goede prijs kwaliteit verhouding, goede verzending
Duidelijke website, overzichtelijk, kwaliteit
Oke
Positief, goede levering
Snelle levering en hoge kwaliteit
Bionoot natuurlijk lekker verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Bionoot natuurlijk lekker heeft de volgende resultaten bereikt:
“Ik heb noten besteld en ze waren ranzig en bitter.”
lekkere noten, maar pakket wordt onbeheerd voor de deur gezet
Heel goede ervaring, snelle levering, top product