prima, snel en goed bezorgd.
ik ben zeer tevreden prijs / kwaliteit en veel keus aan producten
Fijn snelle levering bedankt!
Prima, snel geleverd
De producten vind ik top. Ik bestel zo eens in de 6 tot 9 maanden, best veel producten. Dat wordt allemaal in één doos verpakt, die megazwaar is. Ik vind dat voor zowel de bezorger als voor mezelf niet menselijk. Ik snap niet zo goed dat het niet in twee dozen verpakt kan worden. Mogelijk heeft dit met een kostenaspect te maken én is het bij de bezorgdiensten wel toegestaan tot een x aantal kilo's.... hoe dan ook, zou ik willen pleiten voor minder gewicht per pakket. Of ik moet mijn producten in twee afzonderlijke bestellingen plaatsen, dat kan natuurlijk ook.
Goed maar erg verl verpakking
Alleen positieve ervaringen.
Goed, snelle reactie, mooie producten
de bestelling is nog ni et geleverd, dus tot nu toe niet best
Prima winkel!
Snel geleverd. En kwaliteit producten.
Fast delivery and good products
Duidelijke site. Makkelijk bestellen en ondanks feestdagen, snelle levering.
Biologische Toko verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Biologische Toko heeft de volgende resultaten bereikt:
Biologische Toko
Molenweg 72
9365PG Niebert
prima, snel en goed bezorgd.
ik ben zeer tevreden prijs / kwaliteit en veel keus aan producten
Fijn snelle levering bedankt!
Prima, snel geleverd
Goed maar erg verl verpakking
Alleen positieve ervaringen.
Goed, snelle reactie, mooie producten
de bestelling is nog ni et geleverd, dus tot nu toe niet best
Prima winkel!
Snel geleverd. En kwaliteit producten.
Fast delivery and good products
Duidelijke site. Makkelijk bestellen en ondanks feestdagen, snelle levering.
Biologische Toko heeft de volgende resultaten bereikt:
Biologische Toko