Yde Linsen
Deskundig en actief
- In welke branche bent u zelf actief?
- Onderwijs & onderzoek
- Afgenomen dienst
- Vordering op debiteur
Sterk
Heel prettig. Snel, transparant altijd up to date en zeer accuraat.
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Meer dan tevreden – ontzettend dankbaar voor de hulp van Bill Incasso! Ik schrijf eigenlijk nooit reviews, maar Bill Incasso verdient er absoluut één. Ik had een vervelend probleem met een webwinkel die mijn geld niet wilde terugbetalen. Waar andere partijen niet reageerden, pakte Bill Incasso het meteen serieus en professioneel op. Via hun duidelijke online portal kon ik alles eenvoudig indienen en volgen. Ze hielden me netjes op de hoogte en binnen korte tijd was het opgelost — ik had mijn geld terug! Wat mij vooral opviel was hoe klantgericht, professioneel en efficiënt ze werken. Ze doen echt wat ze beloven en denken met je mee, zonder poespas of moeilijk gedoe. Ik ben ontzettend blij dat ik bij Bill Incasso terecht bengekomen. Snel, eerlijk, menselijk en effectief — beter had ik het niet kunnen wensen. Dankjewel, Bill Incasso! 🙏
zeer tevreden
Bill Incasso ingeschakeld wegens geschil met webshop. Gedurende het gehele traject uitstekend digitaal op de hoogte gehouden en met succes betaling gevorderd. Een volgende keer zou ik zeker weer Bill Incasso inschakelen!
Graag goed lezen of er al een 14 daagse brief erbij zit en die niet nogmaals sturen. Hierbij duurt het proces alleen maar langer vior de klant. De rest is Top!!
Snel met resultaat
zeer bevredigend
Doet wat het moet doen!
Werknemer
heel makkelijk je incasso regelen
Snel, goede contact gwn perfect werk gedaan
Simpel, snel en duidelijk. Fijn om de dossiers overzichtelijk in te kunnen zien als je inlogt
Bill incasso verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Bill incasso heeft de volgende resultaten bereikt:
Sterk
Heel prettig. Snel, transparant altijd up to date en zeer accuraat.
zeer tevreden
Snel met resultaat