peggy spreeuwenberg
- goede prijs
- Verbeterpunten of tips
- geen
goede service en duidelijke website
Ruime keus. Goede communicatie. Het bestelde product was niet meer beschikbaar, maar er werd een goed alternatief aangeboden. De levering was adequaat.
Goede service. Een probleem rondom levering werd direct opgelost. Product bevalt goed
goed
BijzonderHandig om een extraatje te verdienen aan verzendkosten
De drinkblikopeners zijn aangekomen. Op de foto op de site staat bij bestelnummer BR3311 een witte én een rode opener. Juist om die combinatie kocht ik het product om de rode te geven aan mijn zeer slecht ziende broer. Een rode valt op in de keukenlade. Ik ontving helaas 2 witte in de verpakking. Om anderen deze teleurstelling te besparen, raad ik u aan dit te veranderen op uw site.
Een maand gewacht op de handige tools
Heel snelbezorgd.Maar helaas was er 2 stuks lam!
We waren de Heidibeker kwijt het juiste hulpmiddel om onze zoon, die geboren is met een defecte schildkliertransporter drinken te geven. We waren blij dat wij de heidiebeker bij bijzonder handig konden kopen. Zo konden wij onze zoon weer drinken geven.
prima product en snelle levering
Zeer positief
Goed geslaagd!
Goede servers .
Het werkt goed,alleen de plakkers zijn waardeloos.
Uitstekend
BijzonderHandig verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
BijzonderHandig heeft de volgende resultaten bereikt:
BijzonderHandig
Hagemuntweg 37
4879 NM Etten-Leur
goed
BijzonderHandig om een extraatje te verdienen aan verzendkosten
Een maand gewacht op de handige tools
Heel snelbezorgd.Maar helaas was er 2 stuks lam!
prima product en snelle levering
Zeer positief
Goed geslaagd!
Goede servers .
Het werkt goed,alleen de plakkers zijn waardeloos.
Uitstekend
BijzonderHandig heeft de volgende resultaten bereikt: