Ganjar Berends
Mooie aparte schoenen
- Welke sneakers heb je gekocht?
- New Balance
- Heb je verbeterpunten of tips?
- Nvt
Leuke toffe collectie
Ja
Niet
Ik raad deze schoenen niet aan.
Alles soepel verlopen en op tijd geleverd
Contact gehad over een specifiek model schoen, snel en adequaat opgepakt.
Soort lidmaatschap als je min 2 paar afneemt geen retour kosten
Hele snelle bezorgservice en nette prijzen!
Uniek assortiment en snelle levering.
Makkelijke en mooie site
Mooie sneakers, uniek!
Goed aanbod
Wanneer een klant terechte kritiek heeft een adequate verontschuldiging formuleren.
Niet
BijSMAAK sneaker boutique verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
BijSMAAK sneaker boutique heeft de volgende resultaten bereikt:
BijSMAAK sneaker boutique
Bloemerstraat 70
6511EL Nijmegen
Leuke toffe collectie
Ja
Niet
Ik raad deze schoenen niet aan.
Alles soepel verlopen en op tijd geleverd
Contact gehad over een specifiek model schoen, snel en adequaat opgepakt.
Soort lidmaatschap als je min 2 paar afneemt geen retour kosten
Hele snelle bezorgservice en nette prijzen!
Uniek assortiment en snelle levering.
Makkelijke en mooie site
Mooie sneakers, uniek!